![]() |
Re: TUNING OPEL OMEGA By Dr.ZOZO
nu am timp sa ma reapuc de ea.... sunt foarte ocupat zilele aceastea... am postat la sectiunea de vt si le-am dat la baieti linkul... sunt sigur ca o sa fie cineva care o sa te poata ajuta in cel mai scurt timp :) multa bafta ;)
|
merci mult.
|
foarte misto realizata... dar grila fata nu prea imi place
|
poti sa incerci un spoiler sub grila si grila sa vina cumva peste el si sa se deschida cu tot cu capota...
|
2 Attachment(s)
Quote:
doar k idee |
ps: din ce-am vazut...inceputu' e mai mult decat promitator.
felicitari pt originalitate....chestia cu usile. |
ai de capu meu...
|
:shock: ba e prea tare...
|
cu bara aia fata nu cred ca poate fi decat o masina de show la drumurile astea.... si la motorul ala merita sa fie fugarita umpic...:D
foarte tare-tuning extrem |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceva asemanator...
|
GMN.cooooooooooool
cam asa ceva ma gandeam,las ca mai umblu eu putin la ea,cred ca va rupe tot. BAIETI.grila fata este intruna cu capota,voi cum ati crezut ca e?separat? asa ma gandeam si eu ca crila va culca pe bara fata,este mult prea mare si intra in rezonanta,tre sa culce pe bara neaparat. merci inca odata dar as vrea si una din fata daca se poate si colturile de sus sa fie putin mai rotunjite. |
MANDELA pot sa te rog ceva?
vrea si io un logo sa-u semnatura sa-u cum ai ziceti voi,cam asa ceva cum ai tu.sa aiba legatura cu tuningul. merci |
@RA 2fast 4U -stiu ca e tuning virtual si stiu si ca se face pe calculator :)erea despre marimea barii fata o mentin oricum va iesi super tare sunt convins
@ ZOZO- imi pare rau nu te pot ajuta cu semnatura , am luat-o si eu de ceva site mai demult, dar poti incerca la sectiunea Virtual Tuning aici pe forum , acolo am vazut ca baietii fac semnaturi la comanda, tu numa tre' sa le dai pozele ca de restu se ocupa ei ;) bafta in continuare la proiect-salut! |
zoooper:shock: .....dabia astept sa o termini....va iesi ceva bestial ....bafta in continuare...!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning