![]() |
Re: Bn 71 wrc
Cel mai ordonat compartiment motor de la vreo dacie(cu alt motor) din cate am vazut. Foarte frumos lucrat, si aranjat.
|
Quote:
|
O treaba facuta ca la carte, felicitari
|
7 Attachment(s)
multumesc de urari tuturor zi de zi mai gasesc cate ceva de facut pe la batrana astazi am dato pe dedesupt cu vaselina am spalat motorul ca era murdar si cam atat pe ziua de astazi maine o voi lua de la capat dupa ce o sa ies de la munca :twisted:. Am masurat si diametrul evacuarii si am pus si o poza
|
Impecabila!
Cati cai dezvolta motorul? |
Arata mult mai bine acum compartimentul motor:D
O poza cu pozitia interculatului si a carenajului de care zici:-P sunt tare curios cum l-ai pozitionat:) Radiatorul de ulei unde e? Este pus pe radiatorul de apa nu? |
radiatorul de ulei este in fata ceul de apa si este o poza cu el pe prima pagina . Cai putere in jur de 120 o sa pun poze maine cu intercooleru si cu carenajul care momentan lam dat jos pentru :lol: a avea acces la dat cu vaselina
|
Frumos proiect ,motoru l-ai aranjat perfect nu e aglumerat si ai spatiu de lucru in caz de ceva poti repara usor .Multa bafta
|
Cand ai timp intoarce si tu piesa ce leaga bratul central de punte cu gaura ce tine pivotul spre partea din spate a masinii nu spre fata!
|
Frumoasa masina! Cand mai iesi cu ea prin oras, calc-o s-o auzim si noi cum zbiara si se duce:D
|
3 Attachment(s)
din trecut .....:evil:
|
Foarte foarte frumos!
Īmi place că ai finisat compartimentul motor! Jantele sunt cam moderne dar dau foarte bine bine pe bătrānă! Bravo! |
asa ca o INTREBARE merita sa pun si bara spate sau sa o las asa k mi se pare ca arata ciudat rau cu bara pusa
? |
Bumper ON!
Arată mult mai bine! |
4 Attachment(s)
niste poze cu deflectorul de aer pt intercooler si cu radiatorul de ulei
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning