![]() |
Re: Need for Speed: Carbon DEMO!
Cel mai slab nfs de la nfs 4 incoace...e jalnic...gameplay rudimentar drift de ultim rang...nu va recomand sa-l downlodatzi...e lamentabil
|
1. Jocul nu e lamentabil
2. Drifting-ul e destul de calumea 3. Handling-ul e si el bunicel Parerea mea e k merita sa il luatzi! |
si eu am aceeasi parere.. eu cred ca nfsmw e un joc nasol, iar altii il cred unul foarte bun => de gustibus et coloribus non est disputandum
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
sa ma si chinui?? sa vedem cat scot?
|
In mare parte sunt de acord cu shaid-kid...daca nu ma insel story-ul va fi asemanator cu cel din mw[care este unul din cele mai proaste]...bun,acum la partile bune:am fost al naibii de bine surprins cand am vazut diferentele intre tuner,muscle si exotic...mie mi s-a parut ca evoul merge cel mai bine si lamboul cel mai prost :D...nfsc e clar pt fanii nfs si pt cei care vot lots and lots of fun ;)
P.S.: Driftul este lamentabil din pctul de vedere la ce a aparut pana acum in materie de joc cu drift...EA a incercat sa faca driftul mai usor si accesibil pt toata lumea ;)...si acest lucru se vede ca faci niste drifturi de zici ca esti DK jr :D |
2 Attachment(s)
Quote:
|
muscle car sunt bune la drift ca nu prea au stabilitate si le pui repede balans ca sa faci un drift calumea...cel mai mult la drift am facut 122 de mii de puncte cu camaro ss imi pare rau ca un am facut print...mai incerc si atunci fac si print...
|
1 Attachment(s)
:lol: .
|
am citit pe NFS-Planet (si cred ca si voi ati aflat) ca s-ar putea sa nu mai fie multiplayer pe LAN in NFSC. de ce? ei cred ca este de ajuns sa poti juca pe server la EA. dar ce se va intampla peste 4 ani? se va ajunge ca la NFSU2, cand serverele vor fi dezactivate, si vom ramane cu buza umflata? chiar asa de increzator este stafful EA ca va scoate un alt joc mult mai bun care merita cumparat? o sa vedem... mai asteptam vreo 4-5 ani ;)
|
Mdea fac cam ce au facut si cu nfsu,numai ca la nfsu puteai juca pe ea si fara joc original...
Zerofast is eu chior sau tu ai evoul negru[e cam imposibil,dar...] Si inca un lucru super tare auzit pe mess:daca iti pui cauciucele subtiri e mai buna masina la drift :lol:[sper ca nu ati pus botu ;)] |
Am vrut sa editez postu...am scris si imi zice database error...Anywayz:EA nu va scoate un joc mai bun...dc??...simplu:nfsu a fost de proba pt a vedea daca prinde la public,nfsu 2 sequel cu ceva tuning in plus si 2 moduri de joc noi[specific EA care vrea sa scoata bani din orice],mw sa vada daca prinde la public ideea de baiat rau urmarit de politai[insa au cam dat-o in bara la capitolul story rau de tot]insa cu posibilitati restranse de tuning astfel incat gameru sa-si doreasca in caz de prinde la public:combiantie intre joaca de-a hotii si vardistii si tuning dus la extrem=NFS CARBON
Uite ca am deconspirat pe cei de la EA :lol: |
1 Attachment(s)
cu lanceru.........DRIFT.......
oricum dezamagit de NFSC |
1 Attachment(s)
Quote:
cata tm oleak mai imi lipsea :D:-P ff egal :D :D |
salut ! Am si eu o intrebare ! Cine are NFSC full sami dea si mie Id lui de mess !pls
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning