![]() |
Urat....parerea mea....hâc :P
Decat sa am masina si sa o fac in halu asta , mai bine o las cum e din fabrica sau investesc in altceva (jenti , sunet, etc.) decat sa fac \"monstrii\" d-astia. :roll: |
Ce penal!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.wackyb.co.nz/yh/yb624.gif
|
:D
Mi-e sila sterge naibi topicul asta de ciudatzi ! :oops:
|
Oamenii astia nu stiu ce sa faca k sa aiba un bmw ..i va dati seama k daca se duc la tara pe undeva unde aia nu stiu cum arata cielo si zic ca au bmw agata gagici cu ele marfa :D
daca vroia bmw vindea harbu si mai strangea 1000 -2000 si gasea un rechin din 82 si avea bmw frate |
la kitch tuningul asta se potriveste perfect o veche zicala din popor: maimuta cand n-are ce face se scarpina-n cur pana ii da sangele!
ma intreb ce dracu i-o fi trebuit astuia sa cumpere capota, faruri si ce dracu a mai cumparat el de bmw...nu ca ar fi ieftine... daca nu-ti permiti un BMW nu-i nimic iti faci dacia sa arate mai bine! cred ca era mult mai reusita masina cu un kit exterior facut la comanda din fibra de sticla si iesea si mai ieftin decat sa cumpere toate balariile alea! sunt fel de fel de oameni cu fel de fel de idei: PUTINE SI FIXE! |
ati intzeles gresit ... e noul model dacia 318 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
eu am observat o singura chestie ... :D botul e favut pe calculator... :lol: nici vopseaua nu se potriveste si daca te uiti atent nu prea se potrivesc piesele pe ea..dar e o idee buna si e realizabila..
|
baieti...
in primul rand e kitch...dar...sa luam si partea cealalta a lucrurilor: cat s-a chinuit ala sa o faca...sa fie asa...sa se potriveasca fata de bmw...cu restu` daciei... un tinichigiu obisnuit nu cred ca ar fi putut face o treaba asa buna. parerea mea... |
din fata si de la departare pe sosea poate pare a bmw. :lol: :lol: cand se apropie surprise :cry: :cry:
e ca si cum as agata o tipa beton si cand ii dau jos bikini sa constat ca are **** :wink: |
atata timp cat la om ii place nai ce face...gusturile nu se discuta :D daca a facuto sa arate asa inseamna ca ii place..are gust omu... :D
|
poate noua ni se pare nasoala(asa mi se pare mie ) dar persoana care are masina iti dai seama cat s-a chinuit sa o faca ??? oricum respect pt. datorita mucii depuse la masina
|
4 Attachment(s)
ma mai lasati pe saracu om care l-o facut, ca pun pariu ca o muncit de doua ori mai mult la masina aia decat majoritatea dintre voi la a voastra. Aia de la West Cos Costum, care au facut masinile la pimp my ride aia n-o facut kitch??
au pus umerase in porbagaj si uscator de par, si alte prostii, la alea nu ziceti ce oameni nebuni sau uitattiva la poza asta calibra facut sa arate ca Supraul din F&f si la asta ii ziceti ca-i cacat?? mai am poze cu o calibra cu teme de ferarri da n-o gasesc |
Hai sa fim seriosi eu zic ca tipul cu calibra si cel cu Dacia intr-un fel sau altul se bazeaza pe ideea ca nu toata lumea cunoaste masinile. Eu fac pariu ca sunt enorm de multe persoane pe planeta asta care daca vad calibra aia zic ca e masina din thefandtf si multe care daca vad dacia aia din fatza o sa zica ca-i bmw doar pentru ca are grila de la radiator identica nu de alta :cry:
|
mie cel putin imi plac mai mult stopurile astea decat alea originale de la calibra.
calibra ca si forma nu e masina naspa,dar felul cum e lucrata lasa de dorit.parca ar fi facuta de uzinele dacia. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:23. |
- Copyright 2026 4Tuning