Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand 3 BMW si un Rover 75 (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/260609-3-bmw-rover-75-a.html)

Antilles 08-06-11 17:46

Re: 3 BMW si un Rover 75

Nu, nu am mai avut masini pe anglia, tocmai de aceea vreau sa fiu sigur de ce cumpar, doar cumpar 2 masini nu doua gume orbit pe care sa poti face un act de mana (ca la tara), traim in 2011, in UE....nu in Poplaca, daca nu esti dispus sa-mi scanezi si sa-mi areti actele in cauza, sa faci un contract la notar pentru mine inseamna ca ceva e dubios, si atunci mai bine imi retrag oferta si-ti urez bafta. Prin urmare depinde de tine, daca vrei sa facem "treaba" asta e conditia mea, sa vad actele inainte sa bat un drum Cluj-Botosani aiurea (nu, nu ai cum sa ma comvingi sa le iau odata ce am ajuns acolo numai in ideea in care deja sunt acolo...)

Te salut!

s2x4t 08-06-11 19:36

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4383508)
Nu, nu am mai avut masini pe anglia, tocmai de aceea vreau sa fiu sigur de ce cumpar, doar cumpar 2 masini nu doua gume orbit pe care sa poti face un act de mana (ca la tara), traim in 2011, in UE....nu in Poplaca, daca nu esti dispus sa-mi scanezi si sa-mi areti actele in cauza, sa faci un contract la notar pentru mine inseamna ca ceva e dubios, si atunci mai bine imi retrag oferta si-ti urez bafta. Prin urmare depinde de tine, daca vrei sa facem "treaba" asta e conditia mea, sa vad actele inainte sa bat un drum Cluj-Botosani aiurea (nu, nu ai cum sa ma comvingi sa le iau odata ce am ajuns acolo numai in ideea in care deja sunt acolo...)

Te salut!

PRIETENE , LA MASINILE DE ANGLIA NU SE FACE NICI UN FEL DE CONTRACT , PROCURA . SE DA DIRECT. INTREBA SI TU . IN LEGATURA CU ACTELE NU AM UNDE SA LE SCANEZ , DOAR POZA SA FAC SAU CEVA.

shm3ny 08-06-11 20:37

Quote:

Originally Posted by s2x4t (Post 4383430)
PT CA MI-AI CERUT DIFERENTA .

TI -AM ZIS CA ORI O BAGI TU PE BG PE A TA ORI IMI DAI DIF CA SA O INSCRIU EU PE A TA IN BG

s2x4t 09-06-11 00:10

Quote:

Originally Posted by s2x4t (Post 4383748)
PRIETENE , LA MASINILE DE ANGLIA NU SE FACE NICI UN FEL DE CONTRACT , PROCURA . SE DA DIRECT. INTREBA SI TU . IN LEGATURA CU ACTELE NU AM UNDE SA LE SCANEZ , DOAR POZA SA FAC SAU CEVA.

DACA TE REFERI LA CONTRACT DE VANZARE/CUMPARARE LA NOTAR,SE POATE FACE FARA PROBLEME. MASINA NU E PE NUMELE MEU,DAR AM PROCURA DE LA PROPRIETAR.SUNA SI VB LA TEL MAI MULTE.

Antilles 09-06-11 04:51

Quote:

Originally Posted by s2x4t (Post 4384423)
DACA TE REFERI LA CONTRACT DE VANZARE/CUMPARARE LA NOTAR,SE POATE FACE FARA PROBLEME. MASINA NU E PE NUMELE MEU,DAR AM PROCURA DE LA PROPRIETAR.SUNA SI VB LA TEL MAI MULTE.

Da, la asta ma refeream, si la faptul ca pe procura pe care o ai trebuie sa zica ca este irevocabila, fa poza cu rezolutie mare, e ok si asa, important e sa pot citi ce scrie.

s2x4t 11-06-11 23:38

up :!:

s2x4t 18-06-11 17:16

UP..........

All times are GMT +2. The time now is 17:43.

- Copyright 2026 4Tuning