![]() |
Re: E36 - BMW Touring 1.6
1 Attachment(s)
Am gasit niste jante 15 de care vreau ,acum sa vad daca le iau pana duminica:???: m-am uitat la niste colegi pe forum si suspensia spate ii tot la fel pusa :confused2 ..Attachment 2063648
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu zic sa nu te grabesti cu jantele.. sa mai strangi ceva bani si sa iei unele mai frumoase ...
uite ceva exemple placute ochiului :lol: http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=2468 http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...BMW_-_E36.html http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...BMW_-_E36.html |
Caut jante de aliaj :rolleyes215:rolleyes2 ,am vopsit etrieri verzi schimbat telescoape haion si cam atat momentan.
Daca stiti ceva jante 15 anuntatima:!::!: |
Quote:
|
Quote:
Motor mic mai pun si jante mari:rolleyes2 momentan 15. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ps.nu mi=o lua in nume de rau,ti-am mai zis si o repet.Ia si pune ban pe ban si lasa-i acolo deoparte undeva,si cand va fi in posesia ta complet atunci apuca-te de cumparat,acum nu iti dai seama da o sa iti para rau ca dai baniisi face treburi cu jamatate de nmasura.Ex e suspensia:ai luat-o,dar la ce bun daca nu o poti lasa blana jos?? si mi-a mi-a spus multa lume ce iti zic si tie si am fost capos.rezultatul e ca nici nu arata masina cum as fi vrut si mai tz tot ce se duce la masina va pica in capul tau ca ai modificat-o... bafta! l.e. si inca ceva...bro' ai 16 ani stiu ce inseamna...dute si tu si te distreaza acum cat e varsta nu baga bani in masina!eu de la 15 ani la 17 am bagat cam toti banii de iesit in oras+telefoane+laptop in combinatii cu diverse pentru masina si acum imi dau pe nas,chiar daca mi-ar da acum masina nu as luao pentru ca imi doresc cu totul altceva...:-) |
Quote:
Quote:
eu cand am luat permisul am avut o masina de la parintzi .. i-am pus muzica doar... suspensi..jante.. nu am avut voie... intr-un final am facuto pachet... si p urma durere de cap , ce am avut cu ei... usor usor am ajuns la 6 masina cumparata din banii mei si nu am durere de cap acuma ... fac ce vreau cu masina mea.. (iti spun prieteneste, am vazut k esti pasionat de masini cum am fost si eu...de ex.. mi-am cumparat muzica pe care am avuto pe masina cu juma de an inainte sa iau permisu :D) |
Quote:
poate imi face prostii ;) |
Touring
3 Attachment(s)
Se pare ca am gasit ceva sa vad diseara cum ma descurc cu vanzatorul :twisted:
1cum se numesc ,,modelul,,? 2trebuiesc revopsite cum ar sta pe alb? Attachment 2070662 Attachment 2070663 Attachment 2070664 |
Re: Touring
Caut jante 15!!
|
Incearca ceva cu buza:D
|
Seamana izbitor cu Wolfrace, mai mult ca sigur asta e firma jantelor.
Nu se potrivesc masinii...sunt de parere ca trebuie sa cauti alt model, poate pe 16" daca nu pe 17" |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning