Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - BMW Touring 1.6 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/260084-e36-bmw-touring-1-6-a.html)

mihayruncanu 28-06-11 18:55

Re: E36 - BMW Touring 1.6

1 Attachment(s)
Am gasit niste jante 15 de care vreau ,acum sa vad daca le iau pana duminica:???: m-am uitat la niste colegi pe forum si suspensia spate ii tot la fel pusa :confused2 ..Attachment 2063648

mihayruncanu 28-06-11 18:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4428325)
Pai cred ca asa las spatele cu jante de aliaj va da ff bn ......... pe fata as vrea sa o mai las dar nu imi permite drumul ,semnalizarile trebuiesc schimbate cu dintralea inormale transparente dupa ce schimb aripa dreapta deocamdata adun bani pt distantiere si jante maine ma duc dupa telescoape la haion:lol: trebuie sa repar aripile spate pe desupt ca e cam julita vopseaua ....

Serios sunt arcurile invers ?? ....mecanic trebuie sa ma duc la reglaje si ma iau putin de el nu se poate :!::evil::evil::x:x:x

Suspensia a facut 1.000ron ta-technix deocamdata imi place cum se da si nu-i prea rigida ,,comoda in felul ei ,,,

,,poza asta ma inebuneste,,,Attachment 2063649

V1RuS 29-06-11 01:12

eu zic sa nu te grabesti cu jantele.. sa mai strangi ceva bani si sa iei unele mai frumoase ...

uite ceva exemple placute ochiului :lol:

http://www.stanceworks.com/forums/showthread.php?t=2468

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...BMW_-_E36.html

http://www.bmw-syndikat.de/bmwsyndik...BMW_-_E36.html

mihayruncanu 01-07-11 18:44

Caut jante de aliaj :rolleyes215:rolleyes2 ,am vopsit etrieri verzi schimbat telescoape haion si cam atat momentan.
Daca stiti ceva jante 15 anuntatima:!::!:

JusT_SaY_BoBo 02-07-11 13:57

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4436417)
Caut jante de aliaj :rolleyes215:rolleyes2 ,am vopsit etrieri verzi schimbat telescoape haion si cam atat momentan.
Daca stiti ceva jante 15 anuntatima:!::!:

pe 15?:sad:...pe e36 dupa parerea mea sub 17 jante de vara nu prea au ce cauta....

mihayruncanu 02-07-11 14:12

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4437969)
pe 15?:sad:...pe e36 dupa parerea mea sub 17 jante de vara nu prea au ce cauta....

Motor mic mai pun si jante mari:rolleyes2 momentan 15.

myky99 02-07-11 14:15

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4438001)
Motor mic mai pun si jante mari:rolleyes2 momentan 15.

daca tot bagi bani ... suspensie.. estetic... fa' o treaba calumea si ia 17" ! 15 e de iarna!

mihayruncanu 02-07-11 14:21

Quote:

Originally Posted by myky99 (Post 4438006)
daca tot bagi bani ... suspensie.. estetic... fa' o treaba calumea si ia 17" ! 15 e de iarna!

Momentan masina nu este in posesia mea asa ca fac ce pot :cry:daca stiti ceva frumos de vanzare anuntatima mrs.

JusT_SaY_BoBo 02-07-11 20:48

Quote:

Originally Posted by mihayruncanu (Post 4438021)
Momentan masina nu este in posesia mea asa ca fac ce pot :cry:daca stiti ceva frumos de vanzare anuntatima mrs.

eu am pus pe 16 la motor de 1.2..asa ca nu e mic motorul

ps.nu mi=o lua in nume de rau,ti-am mai zis si o repet.Ia si pune ban pe ban si lasa-i acolo deoparte undeva,si cand va fi in posesia ta complet atunci apuca-te de cumparat,acum nu iti dai seama da o sa iti para rau ca dai baniisi face treburi cu jamatate de nmasura.Ex e suspensia:ai luat-o,dar la ce bun daca nu o poti lasa blana jos??

si mi-a mi-a spus multa lume ce iti zic si tie si am fost capos.rezultatul e ca nici nu arata masina cum as fi vrut si mai tz tot ce se duce la masina va pica in capul tau ca ai modificat-o...
bafta!

l.e. si inca ceva...bro' ai 16 ani stiu ce inseamna...dute si tu si te distreaza acum cat e varsta nu baga bani in masina!eu de la 15 ani la 17 am bagat cam toti banii de iesit in oras+telefoane+laptop in combinatii cu diverse pentru masina si acum imi dau pe nas,chiar daca mi-ar da acum masina nu as luao pentru ca imi doresc cu totul altceva...:-)

V1RuS 03-07-11 03:29

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4437969)

+1 mi se pare corect :lol:

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4438877)

ps.nu mi=o lua in nume de rau,ti-am mai zis si o repet.Ia si pune ban pe ban si lasa-i acolo deoparte undeva,si cand va fi in posesia ta complet atunci apuca-te de cumparat,acum nu iti dai seama da o sa iti para rau ca dai baniisi face treburi cu jamatate de nmasura.Ex e suspensia:ai luat-o,dar la ce bun daca nu o poti lasa blana jos??

si mi-a mi-a spus multa lume ce iti zic si tie si am fost capos.rezultatul e ca nici nu arata masina cum as fi vrut si mai tz tot ce se duce la masina va pica in capul tau ca ai modificat-o...
bafta!

l.e. si inca ceva...bro' ai 16 ani stiu ce inseamna...dute si tu si te distreaza acum cat e varsta nu baga bani in masina!eu de la 15 ani la 17 am bagat cam toti banii de iesit in oras+telefoane+laptop in combinatii cu diverse pentru masina si acum imi dau pe nas,chiar daca mi-ar da acum masina nu as luao pentru ca imi doresc cu totul altceva...:-)

+1 adevarat

eu cand am luat permisul am avut o masina de la parintzi .. i-am pus muzica doar... suspensi..jante.. nu am avut voie... intr-un final am facuto pachet... si p urma durere de cap , ce am avut cu ei... usor usor am ajuns la 6 masina cumparata din banii mei si nu am durere de cap acuma ... fac ce vreau cu masina mea.. (iti spun prieteneste, am vazut k esti pasionat de masini cum am fost si eu...de ex.. mi-am cumparat muzica pe care am avuto pe masina cu juma de an inainte sa iau permisu :D)

mihayruncanu 03-07-11 19:28

Quote:

Originally Posted by V1RuS (Post 4439272)
+1 mi se pare corect :lol:

+1 adevarat

eu cand am luat permisul am avut o masina de la parintzi .. i-am pus muzica doar... suspensi..jante.. nu am avut voie... intr-un final am facuto pachet... si p urma durere de cap , ce am avut cu ei... usor usor am ajuns la 6 masina cumparata din banii mei si nu am durere de cap acuma ... fac ce vreau cu masina mea.. (iti spun prieteneste, am vazut k esti pasionat de masini cum am fost si eu...de ex.. mi-am cumparat muzica pe care am avuto pe masina cu juma de an inainte sa iau permisu :D)

La o adica asta e cu parintii :lol:am facut astazi o tura cu taicamiu in dreapta:lol:imi placee:!:, inca nu am gasit nik la ea maine ma guc pana in Iasi
poate imi face prostii ;)

mihayruncanu 03-07-11 22:14

Touring

3 Attachment(s)
Se pare ca am gasit ceva sa vad diseara cum ma descurc cu vanzatorul :twisted:
1cum se numesc ,,modelul,,?
2trebuiesc revopsite cum ar sta pe alb?

Attachment 2070662

Attachment 2070663

Attachment 2070664

mihayruncanu 09-07-11 12:27

Re: Touring

Caut jante 15!!

xXSegaXx 16-07-11 22:06

Incearca ceva cu buza:D

NXdev 16-07-11 22:17

Seamana izbitor cu Wolfrace, mai mult ca sigur asta e firma jantelor.
Nu se potrivesc masinii...sunt de parere ca trebuie sa cauti alt model, poate pe 16" daca nu pe 17"

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning