Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Trs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/25945-oltcit-trs.html)

B-14-BYE 03-11-06 10:21

Re: Oltcit Trs

intrebarea a fost pentru mine madaline.. wooferu m-a costat vreo 600.000 difuzoru d la cineva.. si 700.000 carcasa. care mai trebuie putin retusata. adica sa pun tubu de bass. in gaura aia si data cu silicon d`ala negru.

GhostOfS 06-11-06 07:50

Madalin Zolti ala e dus rau de tot cu pluta. Cica are 26 de ani dar la cum se comporta zici ca are 13...
PS: Si mie imi place cum arata Oltcitul asta, dar nu mai incepe topicuri cu masini pe care nu le mai termini. Mai bine termina-le si dupa aia poti sa prezinti daca ai ce.

Madalin Zolti 06-11-06 09:20

Catalin Alexandru Lazar e un pierde vara frate. Are si acuma in apropierea casei bmv-urile alea 2. Nu le-o vandut.
GhostOfS ne cunoatem cumva? daca nu, mai bine ciocu mic. Ok? Si ai grija pe viitor cum vorbesti ca s-ar putea sa ne suparam. Cred ca esti cu siguranta vreun agarici de-al lui doarr4u , care ti-a comandat sa scrii asta pe topic
Bafta

GhostOfS 06-11-06 10:24

Nu il cunosc pe doarr4u17, doar ca citesc forumul frecvent si mi-a fost greu sa nu citesc si topicurile lui;
Sa ne suparam ? Vai Doamne... vezi ca sunt din Constanta. Nu veni sa ma bati, ca mi-e frica :( Sa ma interesez la CFR de un tren ? DU-TE TARE!
Acum o dam in offtopic. Hai ciao.

bogdanlascu 06-11-06 15:21

pt moderatori ,inchideti topicul

Madalin Zolti 06-11-06 16:08

sustin si eu pe langa Bogdan Lascu inchiderea topicurilor lui doarr, si ban permanent sau macar vreo 2 luni de zile pana se cuminteste cu tuningul :)))

B-14-BYE 06-11-06 16:37

dar nu am voie sa fac tuning sau ce? cred ca pt tine ar trebui ban ca te bagi unde nu e treaba ta. asta e un topic in care fiecare isi prezinta masina cu ce si-a facut la ea. eu nu kred ca tu ti-ai prezentat masinile pana acu.. alea cu turbo si cu tot ce ziceai tu ca ai,. eu macar ce am facut am aratat
iar vorbesti aiurea madaline si pe urma spui dc se supara lumea pe tine

Gabi 06-11-06 16:44

Madalin Zolti: in ultima vreme, impresia pe care mi-ai lasat-o (nu numai mie) e de om dus cu pluta. Scopul tau in viata e sa-l musti de cur pe baietasu' asta pe unde-l prinzi si, sincer sa fiu, eu m-am cam saturat de tine. Lumea deja stie ce "parolist" e si nu trebuie sa vii tu din 2 in 2 mesaje cu cate-o replica seaca, care nici macar sa razi nu te face.

Inceteaza cu vanatoarea asta de shoareci castrati ca devii enervant rau de tot !

B-14-BYE 06-11-06 16:49

merci gaby.. ar trebui sa se potoleasca.. ca eu nu m-am legat de el cu nimik

maine vin cu pozele cu pragurile.
azi am schimbat garniturile de la capacele de la culbutori. semeringu de la delcou. si mai multe chestii. :D

Gabi 06-11-06 16:53

Nu-mi multumi, ca n-am intervenit pentru tine, ci pentru ca pur si simplu m-am cam saturat.

Ca un sfat (si stii bine ca ti-am mai dat sfaturi, da' nu le-ai ascultat), nu mai da banii pe masini din care pana la urma nu faci nimic. Pune mana si ia-ti ceva functional si pe care sa-l pastrezi.

PS: MZ, referitor la banul pe care-l ceri pentru doarr4u, daca-l primeste el, il primesti si tu, pe aceeasi durata de timp, asa ca mai gandeste-te; e ultimu' avertisment pe care-l primesti !
referitor la ce a zis gabi cu banu ..treaba voastra nu e de joaca .. :rolleyes2
DAR AICI PE TOPIC SI UNDE SUNT MODERATOR FARA OFF CA LE STERG SI DACA PERSISTA IL INCHIDEM TOPICUL .... FARA OFFTOPIC DE AICI DACA SE CONTINUA SI VAD UN MESAJ AIUREA IL INCHID

B-14-BYE 08-11-06 09:41

am ramas fara talon si fara folii :d se rezolva :P am montat boxe si in usi ! tot Jensen

e_Max 08-11-06 18:10

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 614532)
am ramas fara talon si fara folii :d se rezolva :P am montat boxe si in usi ! tot Jensen

hei bafta ca se rezolva si continua

B-14-BYE 09-11-06 19:19

4 Attachment(s)
piele !!! difuzoare in usi. mi-am cumparat si pleoape.. le lipesc de capota cu fibra.. lipesc si pragurile de caroserie.. sa se vada dintr-o bucata.. si un spoiler spate frumos si toba dupa dacie o pun pe el. pragurile sunt ca cele dupa oltcitul alb.. fratele lu costel.. adika al meu :D

e_Max 09-11-06 20:13

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 616474)
piele !!! difuzoare in usi. mi-am cumparat si pleoape.. le lipesc de capota cu fibra.. lipesc si pragurile de caroserie.. sa se vada dintr-o bucata.. si un spoiler spate frumos si toba dupa dacie o pun pe el. pragurile sunt ca cele dupa oltcitul alb.. fratele lu costel.. adika al meu :D

eeeeeeeeeeeeeee bv mai vrem

Ja_Rule 10-11-06 17:30

arunca`mi si mie pontu` cu bara si pleoapele ... pm ... bei si u o bere ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning