![]() |
Re: Audi A5 - primele informatii
Quote:
|
pana una alta ala e seria 7 :D si Audiul din topic este super bine realizat (asta in cazul in care pozele chiar reprezinta viitorul model), cum a mai zis ceva inaintea, modelul S se anunta a fi foarte interesant.
|
Quote:
|
din cate am vazut prin alte parti, asta s-ar pytea sa fie A6 copue....se poate sa gresesc :-s
|
Audi A5 - poze spion
5 Attachment(s)
Audi A5 - poze spion Fotografiile spion cu viitorul model A5 surprins in teste la Nürburgring: |
Re: Audi A5 - poze spion
"cearsafurile"alea albe si alea neagre ascund ceva fff frumos
si o intrebare cam Cand treb sa fie expusa masina, la ce salon trebuie sa fie expusa?(sti cineva,nu ma injurati ca am pus o intrebare) |
Banuiesc ca va fi un concurent direct pt bmw seria 6 or what?:-)
In rest pare a fi ceva interesant...nici nu stiam ca cei de la Audi pun la cale asa ceva...:D |
2 Attachment(s)
am eu niste poze cu el ... fara cearceafuri sau ce sunt alea ;)
|
or fi fara camuflaj dar nu-s reale ci facute pe calc... ;) sunt de acu vreun an alea si vroiau sa fie preview la TT.
|
Re: Audi A5
uuuuuu parca parca mi-as lua unu :lol:
|
9 Attachment(s)
Parca, dupa fotografiile spion, A5-ul va suferi ceva modificari fata de conceptul de la care a plecat ... nuvolari .... :???: sper sa nu fie asa ... si sa fie cat mai apropiat de concept ... cum e si R8-ul de Le mans
Mai pun si eu cateva poze cu interiorul conceptului :shock: :D :D |
Quote:
|
se anunta promitator :D
|
va fi clar un concurent direct pt seria 6 de la BMW.....arata foarte bine masina...ashteptam lansarea oficiala:D
|
frate cu tot cu "cearceafuri" tot arata mai bine ca un logan tunat dar si pretul prestigiul si asa mai departe ...si interiorul nu mai vb ..lumea zice ce nu exista OZN
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
- Copyright 2026 4Tuning