![]() |
re: Tico - VN 04 RAB
20 Attachment(s)
si taurasul a iesit la iarba verde :D:D:D
a gasit si o gagicuta :shock: |
am de vanzare 2 micheline 185x60r14 daca vrea cineva cumva . eu mi-am gasit altceva . 500 000 bucata , superbune . o sa pun si poze in curand .
|
9 Attachment(s)
pozele pt cauciucuri si sant gata si piulitele . un pont pt cei ce vor piulite pt matiz si tico : prezoane normale , taiata partea filetata , gaurit si filetat . m-a invatat strungarul si foarte bine a facut .au iesit exact cum trebuiau .:peace:
|
8 Attachment(s)
no coments :D
|
Ar arata si mai bine daca ai pune cauciuc cu talon mai mic + sa fie mai joasa...mult mai joasa, atunci intram in alta poveste:D
Bafta! |
da , si dupa ce pun cauciucuri joase i-mi dai tu un set de dinti sa-mi pun in gura nu ????? ca si asa e tapana acum , sa vezi atunci ......
|
Eu cred ca unii vorbiti din nestiinta:))
A mea da cu botul de asfalt + cauciucuri de 17 cu talon de 40 si am dinti in gura, crezi ca un talon de 60 este mai dur?:)))+ suspensie stock? Astept si eu o parere de la un cunoscator daca asa o fi:lol: Eu doar ti-am dat o idee despre cum arata mai frumos si nu cred ca o sa fiu singurul care iti recomanda talon mai mic si mai joasa( orice masina din universul asta arata bine cu aceste lucruri facute). Bafta! |
Cred ca trebuie sa ii faci suspensia beton ca sa iti clantaneasca dintii in gura.
Daca ii comprimi arcurile si ii intaresti amortizoarele cu vreo 40% eu cred ca o sa poti sa mergi cu ea zilnic + ca o sa arate bestial. Masina arata super bine asa cum este acum, desi e cocotata. |
@pustiu: eu vorbesc in cunostinta de cauza :lol: NU iti trebuie dinti de rezerva, nici macar cu jante mai mari, si sorin poate confirma ca are aceiasi configuratie ca la mine (momentan).
@rat: dintii clantane in gura doar daca mergi pe drum de tara des, dar la drum intins nu se compara o suspensie custom cu aia care o ai tu acum... asculta ce zic eu/sorin, ca nu vorbim prostii.... si apropo, ca sa pui niste jante pe masina si apoi sa zici no comment, nu prea merge. Mai discutam noi mai incolo... PS: jantele arata ok, nu ma intelege gresit, dar masina per total e abea la inceput la capitolul look. |
va las pe voi sa va dati cu parerea ca eu mai lucrez la el un pic .......:peace::peace:
si apropo de clantanit dintii , vb strict de drumurile din focsani ca nu prea ies in afara deocamdata . daca a-ti trecut prin focsani ma intelegeti . oricum masina e un pic mai teapana acum .(da-mi place :D) |
cine ma poate ajuta va rog ? daca pun colant negru pe cupola depasesc limita de 30% ? adica tre sa merg la RAR ? multumesc .
|
Daca pui doar pe cupola nu ai cum sa depasesti cei 30%...dar daca vrei sa nu se ia capetele de creta de tine mai bine treci pe la RAR si omologheaza nu cred ca dureaza mult si pretul este unu cat de cat acceptabil.:)
|
Undeva la 100-150 lei stiam ca e de trecut in carte sa ai doua culori, si dupaia faci masina in ce procentaj vrei tu in alea doua culori :)
|
frumoasa masina
ce raza ii catelu'?:D |
bichon maltez:ciggy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning