Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Parerile vaostre despre Subaru Impreza WRX STI (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/2591-parerile-vaostre-subaru-impreza-wrx-sti.html)

GT 03-02-05 23:51

Re: sal

nu ai ce sa-i comentez subarului.ii o mashina extraordira si cei care au o parere proasta despre \"wrx sti\" nu stiu ce vorbesc. este o versiune de strada a modelului de raliu asha ca ii facuta sa \"zboare\". totzi marii testeri care au condus-o au avut pareri foarte bune despre ea. avand in vedere ca la aspect seama cu o mashina de familie shi sub capota sta un monstruletz gata sa scuipe flacari ii cea mai tare combinatzie. singurul lucru care te face sa te sperii la stop cand vezi una ii priza de aer de pe capota.cunoscatorii isi dau seama ca au de-aface cu un wrx nu cu o mashina normala. mi-ar placea sa am ocazia sa conduc una atat pe un circuit cat shi pe strada. :!:

sil4tuning 04-03-05 17:47

Pt pasionatii de drifturi sau cerculete masina este nefolositoare are un control si o acceleratie incredibila pretul exxxxtrem de avantajos in comparatie cu alte marci cu aceleasi performante

ERY 01-04-05 10:17

WRX este prea belea. Au inghesuit o herghelie de caluti intr`un motor de 2000de cc. Dc ii mai pui si un ecutech si evacuare o duci in 340 de cp lejer. si la 30.000 de euro cip nu mi se pare o masina fff scumpa in comparatie cu performantele ei. ganditi`va la o masnima europeana la performantele astea cat costa..... subaru rulllz

Evo007 01-04-05 14:16

Yo mam plimbat cu subaru si zici ca zbory mie imi place si cred ca merita bani.Cu evo 8 sa 7 nu mam plimbat
Da cred ca e super si ala din ce am vazut in 2f2f :D

beck 14-04-05 03:50

bai...

da ce-i aici frate altar inchinat la impreza?

masina stock nu iti da nici o senzatie.... nu o simti este prea previzibila si daca tragi de ea prea mult la un moment dat o sa o scapi...

iti da senzatii daca ai coborat din cielo..

nu face banii, poate ar fi meritat daca nu existau taxe vamale. dar asa iti cumperi un 330 cabrio si iti raman si bani de tuning si de bautura :D

cum a zis cineva mai sus.. masina pt oameni trecuti de 40 care vor sa simta ceva adrenalina in masina lor de oras.

cred ca sunt peste 30 in bucuresti si inafara de andrei si sebastian nu cred ca a apasat vreunu pedala la fund in toate treptele

pm nu mai ai loc in parcare la mall de ele

Razvan P 15-04-05 03:01

330 cabrio e mai scumpa ( vorbesc de leasing nu ddp ) si fuge mult mult mai slab

beck 16-04-05 15:49

.

normal ca nu trage ca impreza... nici nu e nevoie . pe un cabrio si un 2.2 este suficient. Probabil ca ,comparatia nu este facuta unde trebuie , defapt nu prea exista termen de comparatie intre cele 2 masini, era doar un exemplu.

teddy 16-04-05 17:28

o masina ieftina pentru performantele ei, care dupa gusturile mele sunt singurul ei atuu. in rest pentru mine este o masina urata si nu prea comfortabila (am mers cu impreza normala doar).
probabil ca as alege un BMW sau MERCEDES la aceiasi bani facand un compromis la performante sport dar castigand la aspect, comfort, traditie...

ERY 18-04-05 12:28

Re: bai...

Quote:

Originally Posted by \"beck\"
da ce-i aici frate altar inchinat la impreza?

masina stock nu iti da nici o senzatie.... nu o simti este prea previzibila si daca tragi de ea prea mult la un moment dat o sa o scapi...

nu face banii, poate ar fi meritat daca nu existau taxe vamale. dar asa iti cumperi un 330 cabrio si iti raman si bani de tuning si de bautura :D

cum a zis cineva mai sus.. masina pt oameni trecuti de 40 care vor sa simta ceva adrenalina in masina lor de oras.

cred ca sunt peste 30 in bucuresti si inafara de andrei si sebastian nu cred ca a apasat vreunu pedala la fund in toate treptele

pm nu mai ai loc in parcare la mall de ele

Masina stock nu iti da nici o senzatie? Mdaa... pai nu are decat 265 de cp si cu suta in 5.6 sec probabil ca e ceva ff obisnuit pt tine. Da probabil ca tu ai vreun bolid si e normal sa nu simti nimic cu STI. Oricum un 330 cabrio sta departe in spatele lu Subaru.
Si ce ai vrut sa zici cu \" nu o simti este prea previzibila si daca tragi de ea prea mult la un moment dat o sa o scapi...\" pai ori e prea previzibila ori o scapi ? Cre ca nu ai mers cu STI sa vezi tot ce poate el.Chiar si stock :wink:

beck 24-04-05 23:57

.

cred ca toti oamenii care au avut masini puternice au inteles ce am vrut sa spun.

p.s. ia vezi daca recunosti masina din avatar... crezi ca bate cumva o impreza stock?

cind cobori din carutza si te urci in sti e un soc.. problema e ca eu nu am coborat din carutza.

SFW 25-04-05 00:25

Re: .

Quote:

cred ca toti oamenii care au avut masini puternice au inteles ce am vrut sa spun.
p.s. ia vezi daca recunosti masina din avatar... crezi ca bate cumva o impreza stock?
cind cobori din carutza si te urci in sti e un soc.. problema e ca eu nu am coborat din carutza.

Nici eu nu merg cu o masina care deabia se misca si nici nu e carutza .... nu e cel mai tare bolid dar eu zic ca fuge cat de cat .... si cand am mers prima data cu sti-ul, cand i-a dat proprietarul .... frumos. Am ramas destul impresionat de senzatie. Nu e o masina de lux, nu asta vrea sa fie .... cat despre aspect ... mie imi place mult.
Cat despre pierdutul controlului ... este o masina pt cunoscatori ... nu are sisteme care sa te protejeze .... ori stii ori nu ii dai
Mai e si in iasi un proprietar de sti care ii mai da putin ... e un film pe site cu el si sebastian la legalele de la iasi de anul trecut ... si a lui era stock .....

Alexutzzz 25-04-05 02:42

hmmmmmm nush d c ziceti voi ca e asa d urata spatele e chiar placut am un prieten adik un prieten d a lu tata mai bine zis care are asa ceva bine omu a adusoo din germania lovita in spate dar daca nu ai sti nu tzi ai da seama a fautp suuper masina aia merge suuper ma plimbat si p mine d cateva ori cu ea si el e si putzin sarit d merge ca tampitu ia dat 180 ibucuresti d ma cacasem p mine si zbieram la el a am uitat sa zic era noapte daca ar avea evo 7 performanteele sti-ului wow c ar iesi a si sa fie pretul la subaru

ERY 25-04-05 10:09

Re:

Quote:

Pai masina aia din avataru tau e stoc??? Si nu stiu ce masina ai tu fie ea caruta sau nu , si nici nu ma intereseaza, da oricum un Sti stock da clasa lanciei delta stock. Dc e modificata nu mai apuci sa ii vezi nici nr din spate.Da dc singura masina puternica cu care ai mers a fost aia pe care o tot lauzi te inteleg. Intreaba cum se misca STI tunat pe unu cu un 55 AMG sau M3 si vezi ce iti zice????

beck 25-04-05 17:03

.

stii cat de rau il deranjeaza pe un propietar de mercedes amg ca a fost facut la stop de un subaru?
daca nu stii la ce ma refer cind spun ca nu simti sti-u nu mai are rost sa ma contrazic.

search google \"fastest point to point car\"

SFW 25-04-05 17:52

Re: bai...

Quote:

Intelegem ca nu te omori dupa sti da asta nu inseamna ca ... nu-ti da senzatii decat daca daca cobori din cielo .....
Prea exagerezi ....
Eu zic ca il doare pe ala cu amg daca il faci la stop cu subaru.
Eu stiu ca am facut mai demult pe unu cu un a4 (1.9 tdi :lol: ) cu un 307 2.0benzina .... statea la semafor .... nu mai putea de cat de tare este ... chiar nu vroiam sa-mi bat capu ca vazusem cand am ajuns la semafor ce motor avea .... dar o tot tura ... si pan la urma m-a enervat si i-am dat si l-am lasat acolo ... dupa am luat pe o stradutza si am oprit ... si a venit dupa mine sa ma intrebe da ce motor are.
Deci .... daca stau cu amg-ul la semafor .... si ma face unu ... cred ca m-as oftica putin.

All times are GMT +2. The time now is 01:28.

- Copyright 2026 4Tuning