Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Renault tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning.html)
-   -   renault megane 2 de la prostreet tuning (https://forum.4tuning.ro/139-renault-tuning/25899-renault-megane-2-prostreet-tuning.html)

protuning 22-04-07 14:59

Re: renault megane 2 de la prostreet tuning

Quote:

Originally Posted by Ovae (Post 864608)
super tare arata... o mica nelamurire am...pe care masina ati pus prima oara spoilerul asta..pe meganul asta sau pe loganul alb ce il aveti in lucru...e aceeasi palarie pe alta marie...no offense...

prima oara a fost bara de megane!dar pt ca nu am avut o masina dina care sa facem o masiona de show si avand in vedere ca asemanarea e destul demare doar la alta scara(ma refer la liniile din fata)am hotarat sa facem loganul sa aratam oamenilor de ce suntem in stare!si inca ceva!seamana dar nu sunt identice au multe chestii diferite doar ideea de baza e aceasi!si iarasi sa-ti spun cum ai zis tu ...e aceeasi palarie pe alta marie....da dar palaria e creatia noastra!!!! iar masinile sunt surori intr-o anumita masura!! ;)

Ovae 23-04-07 00:08

ai dreptate...totusi masinile sunt surori....si cam seamana...tot respectul pt ceea ce faceti....masinile arata super bine si din cate se vede...calitatea produselor este foarte buna.tineti-o tot asa
BAFTA IN CONTINUARE !

rotuning 23-04-07 13:04

bara spate da chiar f bine, insa cred ca va avea nevoie si de eleron pt a-i echilibra look-ul

protuning 29-04-07 15:34

6 Attachment(s)
poze noi cu modelul barii de spate in constructie defapt e deja la stadiu de finisaj.bucata din mijloc mai inchisa la culoare va fi demontabila!

Ovae 05-05-07 03:14

imi place..da bine pe masina.spor la treaba

mareo 14-06-07 16:33

mie sincer imi place masina asa cum este, jenti vor aparea , nu va faceti griji, a zis omu clar nu este terminat proiectul , acuma lau inceput ce ca atacati asa?

mareo 14-06-07 16:33

si cu siguranta mult mai multe chestii pe masina, si cand o vor termina, iata show`ul..:D

ursulici 01-07-07 20:45

Cam cat ar fi kitul asta complet bara fata-spate, praguri + un eleron pe masura? Arata nice si in curand s-ar putea ca o sa fiu posesor de megane 2...

protuning 01-07-07 22:11

Quote:

Originally Posted by ursulici (Post 976264)
Cam cat ar fi kitul asta complet bara fata-spate, praguri + un eleron pe masura? Arata nice si in curand s-ar putea ca o sa fiu posesor de megane 2...

pretul e de 21 mil barile si pragurile

ursulici 02-07-07 09:27

E ok pretul... mersi mult.

SV.01.ZKY 04-07-07 00:10

deci kitul acesta a fost inatai pe megane...si la-ti pus pe logan?....orsicum le sta bine la amndoua

TRA23 09-11-07 19:15

Eu am un meagn 2 alb 2 usi ... si sincer arata bine acest kit dar ceva mai simplu nu ai .. un pret te rog cu tot cu manopera si daca se poate mai repede.

protuning 13-11-07 18:27

5 Attachment(s)
poze cu un megane la care am livrat barile in tara! bineinteles inca sustin ca masina este oglinda mentalitatii omului si pretentiilor lui!eu nu pot sa fac altceva decat sa-l felicit pt ca are cel mai frumos megane2 PRO STREET TUNING!

07_PIN 14-11-07 15:24

Pt clio symbol nu faci un kit?

Ala pe megane arata super !!!

octav 14-11-07 15:32

Felicitari pentru calitatea lucrarii. Il cunosc pe proprietarul Meganului negru si chiar ma intrebam de ce nu ati prezentat inca lucrarea pentru el.

All times are GMT +2. The time now is 16:33.

- Copyright 2026 4Tuning