![]() |
Re: Ce scule v-aţi cumparat in ultima vreme?
in prima faza....am zis wtf?!?! (dupa ce l-am cumparat) eram f suparat de functiile care le avea. dupa 5 min...m-am gandit ca e imposibil sa fie asa slab la cat a costat. am inceput sa apas butoanele si au inceput sa sara functiile si meniurile ca banii la manelisti. are o groaza de reglari si sincer pe mine m-a lasat cu gura casca de cate stie sa faca. si-a meritat fiecare cent. (mentionez ca l-am folosit doar 2 ore de cad il am... sper sa nu am surprize)
|
vezi ca la alpine e celebru butonul de reset :))
bafta ... si sa-l stapanesti sanatos :) |
ms si sper sa nu am nevoie deun pix in masina pt butonul de reset.
alte pareri? ce mai stiti despre acest player? |
Eu sunt cam nou pe forum.. Mi-am luat zilele trecute un sistem Hertz Dieci DSK 165 ...sunt bune de ceva?!
Am de gand sa-mi cumpar zilele urmatoare un amplif Magnat RX 44. este ok?! este mai bun JBL 74.5 ? Ca putere si pretz este mai bun Magnat. |
eu am renuntat la sistemul vechi si am achizitionat o sursa dvd VIETA CDV40D si un TFT VIETA CTF07MC(7")
|
|
si abia sosit...
JBL GTO301.1 Amplificator mono Putere maxima 1x320W Putere reala 1x204W Putere 2 ohm 294W Raspuns in frecventa 10-302 Hz Telecomanda control nivel (optional) Control bass-boost variabil Crossover low-pass 12 dB inclus |
Acum doua saptamani am cumparat un ALPINE CDA 9815 ... Bunicel, nu-mi plac inaltele si cum se incadreaza in bord...
Acum o saptamana am mai cumparat un Pioneer DEX P99R ... Nu m-a impresionat ca Alpine-ul la prima auditie, poate si din cauza ca in timpul probelor a iesit un mos isteric sa dau muzica mai incet (volumul era la 15 dar bassul de Pioneer e greu de tot ...si eram parcat sub geamul mosului) Pioneer got the looks, meniul insa este aproape la fel de dificil ca la Alpine... Nu am avut timp sa aprofundez nici unul din HUD-uri, momentan am pus la loc Alpine-ul, din doua motive: nu am sanie la Pioneer si 95% din cd-urile mele sunt in format mp3... Dar sania vine curand... ce-i si mai haios e ca in vreo 2 saptamani estimez sa soseasca un Kenwood KDC8534, care era prima mea alegere, dar m-au incurcat furnizorii lui si am luat altceva. In locul meu de ati fi ce ati face? Ce ati pastra dintre HUD-uri (doua din trei :shrug_no: )... |
PS :oops: Ce inseamna si la ce-i buna schimbarea polaritatii la subwoofer (alpine 9815)? merci
|
pai daq ai subwoofer legate firele +la + si -la - ... cu aceasta optiune inversezi si faci +la- si -la+
din cate stiu...imi cer scuze daca gresesc si induc in eroare....:oops: |
Nu se intimpla nimic, decit ca se inverseaza faza cu 180 grade. Se foloseste frecvent, numindu-se si "delay-ul saracului" daca n-ai dsp...8)
|
Cool...
Sunt sarac si nici macar cinstit :lol: si DSP am la Pioneer :oops: Deci pur si simplu activez optiunea si gata? |
9815 are x-overe si delay-uri.
|
Quote:
|
Pot adauga si eu inca 2 componente la sistem:
Kicker Solo X 18" 5000W RMS Hifonics Collosus XI Final Edition 1x3000W RMS(in punte) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning