![]() |
Re: Maşina mea: Astra h black pearl
Pretul la grila a fost undeva la 160e a fost varianta cea mai ieftina sunt si mai scumpe :lol:
|
Se vede cat de mult tii la masina si chiar daca unii nu observa, chiar ai bagat ceva bani in ea, dar rezultatul pana acum este unul foarte bun.
Dopul pentru stergator il poti confectiona din silicon sau cauta pe la magazinele de bricolj dopuri de la usi de fier, acum depinde si ce diametru ai tu... Cat despre acel look nurburgring, nu este o idee rea. Astept noile modificari! |
Mersi pentru aprecieri, chiar o sa caut dop la magazine de bricolaj mersi pentru pont
|
Cu mare placere, sper sa gasesti.
|
poze cu spatele nu mai ai !? vreau sa scot si eu emblemele si sa colantez ornamentu in negru mat ca asa e romanu, se inspira de la altii :o
|
Foarte frumoasa masina.
p.s. Cand scoti emblema de pe spate raman urme ceva ? Trebuie revopsit etc ? |
"bDzz" poze cu spatele in prima pagina
mersi pt aprecieri semnul pe spate este lipt cu banda dubla adeziva nu ramane absolut nici un semn insa trebuie dat cu atentie |
4 Attachment(s)
Salutaree nu am mai scris de mult intre timp a mai aparut prelungire bara fata opc line
Attachment 2716881 Attachment 2716882 Attachment 2716883 Attachment 2716884 |
Arata bine rau H-ul, felicitari sa ai la fel de multa grija de ea in continuare!
app: ce model sunt pleoapele? |
Mersi la fel :) ,pleoapele nu mai stiu ce model sunt le am de mult
|
O aseaza bine tare prelungirea, un set de faruri cu lupa pe fundal negru lipseste:D
|
Da stiu ca da bine ceva pe lupa dar vreau ceva pe originall nu ma incurc cu "chinezarii"
|
Pica bine de tot prelungirea aia;)
si eu sunt de parere ca farurile oem cu lupa sunt cele mai frumoase... |
App vreau sa schimb culoarea jantelor in carbon perlat varianta deschisa sau gunmetal voi ce parere aveti??
|
Si eu vreau sa le fac carbon sau gunmetal dar la tine arata parca mai bine negre.Ar mai trebui praguri si prelungire spate si e gata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning