![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
DONE !!!! ce dai sa ti-o dau ? esti tare neatent... ;) in ... cand pui track 3 , iti scrie sus dreapta cum se cheama melodia.... uite , downlodeaz-o de aici ... |
Re:
EvLSant0S & kirilic va raman dator :wink: !Chiar acum o ascult :lol:
|
daca tot imi esti dator :P fa un tuning si da mustatza aia jos :P , kiddn` , oricand ... t ajut cu melodii
|
Re:
Quote:
|
OOOOOOOOO BINE TU !!!!!!!!!!!! De abia astept sa vad cum iti sta fara priza aia de aer :) :) :) :P just kiddin` , aratai asa ..... a la Mafiotu cu mustata aia ... sexxy rau ... ;)
|
asteptam poznele :D :wink:
|
ma scuzati pentru off topic dar nu m-am putut abtine
nu credeti ca ati cam dat rau de tot in off topic ? asta este topic pt melodi ? mai bine faceti topic special cu mustata lui DonHacker ca de la inceputul anului tot va legati de mustata lui nu are omul voie sa stea cu mustata ? .... cum crezi ca s-a simtit el fiind batjocorit de toti , pe motiv ca are mustata ? a .... nu ... stai ca s-a bucurat DonHacker chiar te rog de fiecare data cand iti creste mustata sa faci o poza asa pentru distractie :lol: daca am jignit pe cienva sau daca nu imi este acceptat UN offtopc aici VA ROG FRUMOS SA IMI STERGETI POSTUL |
4 Attachment(s)
bla bla bla bla ... calmeaza-te ma ... daca nu mai cauta nimeni nika , facem o mica pauza , + totusi , e VBA de MUSTATA LUI DONHACKER ....
asa ca te rugam ... :P bai :) respectele mele cel putin , ca nu te-ai atacat si etc. don hackerica... ma asteptam sa ne iei la ...... injuraturi , nu ma asteptam sa reac. atat de bine , bv bv bv ! Mafiotule .. pe tine cand te vedem frate ? nush , eu unu imi imaginez ceva de genu asta.... |
bai santos respectele mele
da nici chiar asa .... :lol: 90% ma vedeti la urmatoarea cursa sau daca gasesc undeva sa fac o poza o pun pe site sa sti ca nu imi este rusine :lol: si nici frica si nu am mustata apropo am si eu o palarie deaia , neagra :P ATAT AM AVUT DE SPUS NU MAI SCRIU NIMIC CA IAR VIN ACUZATII :cry: |
Asteptam poza ta :D
|
1 Attachment(s)
Faine poze! Am si eu una aici cu un mafiot? Care stie ce si cum!
|
pai... dupa mustata e tatal lui DonHacker , sau Fratele lui Hitler :P :P :P nush
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning