![]() |
Re: E36 - 320 Cabrio
Quote:
|
Quote:
|
Vad, ''daca ii ala cu aia roz, cum merge si ca ai vrut s-o iei tu intr-o vreme'' daca gresesc descifreaza-mi
|
Quote:
|
nu, vorbeam de un cabrio 1.8is. O stiu cea cu DNS, e de mult de vanzare, ma mir ca nu o cumpara nimeni, mie imi place.
|
Hai sa nu poluam topicul aiurea, te lamureste stef in continuare (credeam ca o confunzi)
|
3 Attachment(s)
Pana acum n-am mai facut decat lucruri marunte: legat boxele si pus cd player, am schimbat consola cu butoanele de la geamuri si am pus butonul doorl lock. in sfarsit am reusit sa fixez cotiera :D
|
de ce are consola de aerisire de la masina cu clima? cea cu 2 rotite...ca vad ca masina ta nu are clima....nu vrei tu sa faci un schimb? :D cu una normala, fara clima?
|
Cam aiurea pus butonul de blocare al usilor...ma refer ca puteai sa il pui la linie daca tot ai vrut sa fii decorativ :)
App.... luneta ai schimbat-o? Cat si de unde ? Bafta cu masina |
7 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Niste poze cu ea spalata :) P.s.: Cumpar scaun sofer Recaro piele neagra, semnalizare alba stanga si Obc 11 butoane fara pixeli morti!! |
frumoasa !! imi place cum merge treaba , alti umple 20 de pagini cu o finala sport si un semnal negru ;)
|
4 Attachment(s)
Mersi alin-oo7 :D
De doua saptamani n-am mai scos masina din garaj decat sa pun pe ea pragurile in X si azi am iesit la o tura sa probez deflectorul de vant :D |
in prima poza seamana cu un pick-up:))
unul din cele mai frumoase e36 cabrio:D |
Frumos deflectorul ala, si eu vreu... L-ai luat cu masina sau separat? Daca separat, de unde si cu cat? mersi.
|
Quote:
Quote:
l-am luat separat, am avut noroc cu cineva care a vandut un cabrio si i-a ramas deflectorul :D multumeeesc! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning