![]() |
re: Ford Fiesta MK6 1.4 TDCI
Frumoasa achizitie sa te plimbi fericit in continuare si fara incidente neplacute :)
|
Ce boxe cumperi ? sistem sau coaxial?
Bafta cu ea:D |
4 Attachment(s)
Boxele mi-au venit, m-am decis la patru dif'uri MAC Audio de 60W... sunt extraordinare, diferenta enorma :D:D
Poze: |
4 Attachment(s)
Astazi, Fiesta a ajuns la înălțimi înalte... mașina s-a comportat excepțional. După ce muntele a făcut-o albă de praf, mai atașez o poză cu fordul clean.
Urmează, la următorul salariu, micile probleme ce le-am atașat mai sus (rama, oglinda, carena noroi) se vor rezolva si e posibil sa urmez, precum la tico, sfatul de a-i cumpăra un set de discuri de frână BREMBO și plăcuțe. |
Astazi i-am cumparat oglinda, rama adaptoare si cutie pentru subwoofer. Poze maine.
|
Quote:
uite imi pare rau ca nu ti-am cerut oglinda veche pe care o avea masina... era buna pt in excursie... ma barbieream in fata ei :)) ... poate o lipeam de un copac sau ceva cu lipiciul ala :)) oricum masina arata bine :D azi era si extra curata :D p.s. poate in viitorul apropiat schimbi HU cu unul 2dim si scapi de rama adaptoare :-" |
1 Attachment(s)
Quote:
Oglinda veche... ti-o fac cadou pe Transfagarasan ! Am uitat sa fac poza la Woofer... |
3 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
|
Ce tare arata :D, cred ca se si aude...
Zici ca-i NOS 8). |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=gHwh9qlL-vM |
Frumoasa jucarioara din oglinda
:lol: |
Are cineva idee de unde pot cumpara un eleron pentru fiesta? (d-aia mic, de portbagaj)
|
pune poze de pe tf ca ti-am facut destule :)) :D
|
2 Attachment(s)
:D doua poze de pe TF !
8-> |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning