![]() |
Asta e Serbane!
Lumea interpreteaza mereu ce vrea! Sincer nu ma asteptam la interpretari dar se pare ca m-am inselat! Aici daca iti spui punctul de vedere tii partea cuiva! Asa am ajuns! din nou TRIST!!! Si inca ceva-sa stii ca daca am ceva de spus nu dau inapoi-nu sunt omul sa ma ascund dupa deget chiar daca cuiva nu-i place ceea ce zic! Credeam ca te-ai convins Lucian de asta atunci in Victoriei cand mi-am zis punctul de vedere in fata voastra si a lui Florica.Eu si Bogdan din NSL care a fost foarte corect! Probabil ai uitat despre ce vorbesc aici! |
Imi cer scuze. Nu asta a fost ce am vrut. Trebuie sa intelegeti si situatia mea acum. Mai am putin si sunt acuzat de sabotaj .
|
Listen up people!!!!
IT'S TIME FOR ME TO SAY SOMETHING TOO:
1. Cand la Ploiesti nu s-a mai facut cursa si noi (origanizatorii de-acolo) TIPAM ca Sebi si-a bagat nasul acolo, nimeni nu ne baga in seama si dadea vina pe noi. 2. Cand la Plopeni MR a facut o cursa demonstrativa de indemanare PERFECT LEGALA si Sebi a zis ca ilegala, lumea tup in capul nostru. 3. Cand Sebi anunta ca face o cursa la Prisma si NU ARATA NICI UN FEL DE ACT SAU PLAN AL CURSEI, SAU ORICE care sa ateste ca intr-adevar au o aprobare si, noi, MIDNIGHT RACERS venim dupa o saptamana cu contractul uploadat pe forum si cu explicatiile de rigoare, tot noi suntem aia rai si cautatori de scandal! Oameni buni, intelegeti, SEBASTIAN, FLORIAN, LR & NSL NU SUNT SINGURII CARE POT ORGANIZA CURSE LEGALE IN BUCURESTI, PLOIESTI, SAU RESTUL TARII!!!. Puteti intelege acest lucru? Asa ca haideti sa ne vedem sambata la Prisma, LA SINGURA CURSA ORGANIZATA IN 20.11.2004 LA ACEA LOCATIE si o sa vedeti cine suntem, ce facem, cum facem si de-abia dupa aceea puteti comenta TOT ce vreti. COMUNISMUL A LUAT SFARSIT IN ROMANIA ACUM 15 ANI, IN CAZ CA NU V-ATI MAI UITAT LA TELEVIZOR!!! Si ultimul lucru: spre deosebire de LR&NSL, noi ii invitam la participare si pe ei. Va multumesc, ,Catalin - JKV |
Te astept acolo JKV-ule. Sper sa ne vedem si sa nu fugi. Eu nu am facut rau nimanui. Dar sincer o sa luam chitantiere ,tu platesti intrare ca sa fii spectator.......restul intrare libera.:))))))))) :lol:
|
Nu e problema, dar daca e sa fie cum zicem noi, platesti tu intrare pentru toti spectatorii????
Ah, apropos, ti-am lasat o intrebare, destul de pertinenta zic eu, pe topicul vostru.....ala cu prisma....poate iti gasesti 2 minute sa ma injuri macar. Merci... BTW: Florian, daca vii sambata la Prisma, poate kiar apucam si noi sa vorbim. Fara caterinca, injuraturi, ironisme si alte prostii. Esti de acord? |
1.Eu platesc intrarea la toti dar daca e ca mine?
2.Nu vad e scris prea mic. 3.Nu stiu daca o sa am suficient timp. A organiza o cursa necesita in primul rand timp!!!!!! |
Eu cred ca faceti indemanarea in parcare la Shhel!!
|
MR are de gand sa organizeze de multa vreme curse legale. Si se pare ca dorinta lor s-a materializat, deocamdata.
Dar... Daca exista cineva in tara asta care sa urasca PSD-ul enorm de mult, acea persoana sunt eu. Oricat de mult imi plac mie cursele, cand vine vorba de PSD... Ma apuca durerea de prostata. 4SS va veni sambata la curse, indiferent de cine le organizeaza. Avem oameni inscrisi, vrem sa vedem spectacol, nu cearta si interese. Eu o sa vin la Prisma cu statia montata pe masina si voi urla cat ma tin puterile: NU VOTATI CU PSD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atat. Ura !!! |
De acord cu tine, niste hoti nenorociti mai ales Nastase mama lui.
Ontopic, deci pana la urma cine face listele cu inscrieri, voi sau ei? :lol: |
Nu pot vorbi in numele lor dar MR face inscrieri . Cat despre \"Shhel\" ... nici macar nu alimentam de acolo . Au mai multi solventi si coloranti decat benzina pura .
|
Grupe participare
1-Tractiune fata a- pana in 130 cai b- peste 130 cai 2-Tractiune spate 3-Intergrala Premii - Pit Stop Tuning Diplome - primii 3 la fiecare categorie Cupe - Locul 1 Dorim cate un reprezentant al cluburilor participante la jurizare pentru a elimina orice dubiu . |
-In cazul fericit cand a-ti face aceasta cursa vreodata......cat mai puteti copia de la altii.
-Si ar mai fii ceva......: ))))))). Daca organizati aceasta cursa cei care participa la ea nu pot participa Duminica. Nu ne intereseaza de unde sunt. |
:shock:
Sunt putin confused cu aceasta situatia :roll: :idea: Dar oricum Insomnia va veni acolo sambata. |
Not fair pt participanti... si 4SS va fi acolo.
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning