![]() |
Re: o pisicuta de la prostreet tuning
:O:O o pisicutza in adevaratul sens al cuv. felicitari...
|
Super bmw-ul....nu stiu sigur daca asta l-am vazut prin oradea.... dar cred k asta ii!;)
|
asta e!!e la zozo la atelier face interiorul!!!va fii superfain!!!
|
Super faina masina si gentile alea de m6 pica pericol pe masina !!!
|
deci... la cum arata in exterior... si daca zozo se ocupa de interior... e clar ca masina asta v-a lua premiile pe la multe concursuri de styling... ;) fff reusita!!!
|
sincer sa fiu nu imi place deloc spatele e cu adevarat frumusel. .. dar botu e urat duce spre frantuzeasca 406.. .. :) deci ce pot sa zic culoarea superba sa muncit la ea da a fost proasta inspiratia la bot... in orice caz bafta in continuare ..si fara suparare asta e doar parerea mea.. poate la alti le place
|
3 Attachment(s)
postez cateva poze in lucru care mi se par mai interesante
|
Quote:
|
dap ..este o pisika foarte frumoasa . Nu prea imi place capota :d..si emblema cu m3 , nu prea da bine . in rest ar fi ok .. BRRAVO
|
frumoasa masina chiar imi place:D:Djantele alea asa or pica si pe o pisicuta stock???:D
|
4 Attachment(s)
poze de saptamana trecuta de la showul de la oradea
|
moama interiorul arata marfa !!! felicitari
|
Quote:
|
scuze ca poate sunt agresiv dar baietii astia de la prostuuning nu au idei originale deloc si le mai strica si pe alea copiate . jentile ( moarte de faine) sunt stock de m5 si m6 nou si culoarea e stock la m5 tot nou de altfel ei au vopsit un 3 ca un un m5 Individual venit din fabrica si lau stricat cu stopurile si culoarea aia de piele de la interior .cinstit mai bine se uitau atent la poza si o copiau. mai bine un copiator bun decat un interpret prost
|
si am privit si mai atent .pacat de masina ca era mai frumoasa de la mama ei iar daca avea un m sub capota e si mai grav. NU MAI STRICATI MASINILE FRATILOR !!! studiati si voi putina estetica e pacat de MASINI , de BANI , si de ochii nostri
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:11. |
- Copyright 2026 4Tuning