![]() |
Re: AdY9005
Salutare!Dragi useri si prieteni ai lui Ady9005 vreau sa va spun o veste foarte proasta.Adrian Macarie(Ady9005) in varsta de 19 ani s-a stins din viata in data de 18 decembrie 2010 din cauza faptului ca nu a mai putut rezista bolii care il macina de multa vreme. :cry:
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. |
:-( ..pentru asa ceva nu exista nici cuvinte ca sa mai spui ceva . am si o macheta de la el , parca nu imi vine sa cred ce ai scris....
|
Chiar daca nu l`am cunoscut personal, facand parte din aceasta comunitate, ma simt ca si cum as fi pierdut un prieten...
Odihneasca`se in pace |
Dumnezeu sa-l ierte, condoleante familiei! :sad:
|
R.I.P
nu-mi vine sa cred ..
Dumnezeu sa-l ierte ,odihneasca-se in pace ... Bine zice hori ,acelasi lucru il simt si eu...:sad: |
Nu-mi vine sa cred...n-am cuvinte... DUMNEZEUL SA-L ODIHNEASCA!!
|
Dumnezeu sa-l ierte,intradevar nu eu nu il cunosc personal dar nici nu am avut probleme cu el un baiat de nota 10,dumnezeu sa-l odihneasca!
|
Da .... s-a stins Adi :( R.I.P Prietene , pacat ca ai plecat dintre noi , am copilarit impreuna si ne-ai parasit :-|
|
chiar nu'mi vine sa cred...si cand imi aduc aminte anii trecuti cand inca era activitate pe forumul de vt...
R.I.P. altceva nu mai e de zis... |
Imi pare rau sa aud asta , aproape ca nu imi vine sa cred ... Condoleante familiei si prietenilor , Dumnezeu sa il odihneasca in pace !
|
Dap, era ca un prieten pentru toti cei care activam pe sectiunea asta.Mereu vorbeam cu el ...
Rip ... Din ce am inteles de la fratele lui ( m-a contactat pe mess) boala era destul de grava... |
Viata nu este dreapta, nu toti ne nastem norocosi. Pare cu atat mai nedreapta cand se stinge un tanar care avea toata viata inainte...
Condoleante! |
voi glumiti nu pot crede serios!!!!!!!!!!!
acu ma gandeam la el ca dc nu mai intra pe mess...sa vad golfu roshu.... sincer imi pare foarte rau CONDOLEANTE FAMILIEI !!! |
El din pacate nu avea o viata in fata.Suferea de distrofie musculara,el se folosea de o singura mana,lucra cu on screen keyboard...
|
fara cuvinte...viata asta :cry:
Dumnezeu Sa-L Odihneasca in pace! :cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning