![]() |
Re: E36 - Reinviere AG-92-TOP -BMW 320-
va multumim frumos baieti!!!!
|
Quote:
cand o sa merg la curse cu ea =))))sunt curios de reactia oamenilor =))) " dati-va ca a venit top" =))) :shock::shock::shock::shock::shock::shock: sa le zic sa stea linistiti ca am doar 2.0 =)))))))) |
Felicitari bro pentru ambitia si puterea de a reveni in forta ;).
Inca putin si o vedem pe strazi....desigur numai cu tine la volan, si poate te ti de cuvant si facem sedinta aia foto :)). |
Quote:
dupa ce o vopsesc primu lucru care il facem , e sedinta foto :rockon: |
https://www.youtube.com/watch?v=wdXo1CXXIX4
MI-E DOR DE SUNETU ASTA !!!!! :shock::shock::shock::shock: ABEA ASTEPT PRIMA CHEIE !!!! :shock::shock::shock::shock: |
Quote:
sa nu exageram nu e chiar asa eu nu am aruncat-o am schimbat-o cu o caroserie mai usoara atat |
Quote:
|
Quote:
daca zici tu. eu ce pot sa fac? decat sa ma bucur nu? |
o curiozitate am si eu:D ...cand era masina la tine avea 2 chei?
|
Vedeti ca eu tocmai dau jos tot dupa o pisica coupe, in caz k aveti nevoie de ceva, as fi fericit sa va pot ajuta.
https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...-340ci-v8.html Spor la treaba! The MTZ. :peace: |
Quote:
in schimb avea 2 telecomenzi la alarma |
radu , vezi ca de luni e disponibila treaba aia ce am zis,,,,,daca mai o vrei sa imi dai o adresa unde sa o trimit , in rest spor la treaba :D
|
Quote:
|
baietii astia sunt pusi pe treaba CALUMEA.BAFTA FRATE SI SCOATE MASINA PE STRAZI :x
|
Quote:
saptamana viitoare o sa fie HAOS :peace::peace: o sa pun motoru pe masina si crek o sa tot saptamana viitoare o sa ii dau si prima cheie pe noua caroserie :))) :dribble: O SA AM ORGASM LA PRIMA CHEIE !!!!! o scot pe strazi fara capota,fara aripi, fara bara \m/\m/\m/ :)))) ca ma mananca talpa rau de tot :)) :)) :)) TOP IS 2 HOT FOR A CAT ! :)))))) :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning