![]() |
2 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
Tin si eu o poza aici sa o bag la semnatura :wink:
|
3 Attachment(s)
Bag 2 gif-uri mici aici sa le am :D
|
am si eu o intrebare...care e dimensiunea maxima pt o poza de la semnatura?? la avatar se specifica, aici de ce nu? eu am pus una gigantica recunosc, greseala mea :oops: , o schimb dar cat e maxim sau acceptabil?
multumesc anticipat deranjul :lol: |
Nu sunt niste dimensiuni predefinite. Sa fie \"de bun simt\" :wink:
Think about it: daca pui o poza de 640x480 la semnatura si scrii 10 mesaje pe o pagina... cum va arata pagina respectiva (adica... cat de mare o sa fie)? :wink: |
Vreau si eu sa-mi pun poza la semnatura si nu am reushit... :oops:
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=34225 e bine asa? P.S. POZA E PREEAAA MARE O VOI MAI MICSORA DAR MAI INTAI SPUNETI-MI UNDE AM GRESIT!!!!! MULTUMESC :x |
salut am si eu o intrebare cum se pune poza acolo unde ffocus are un om pe o placa de snowbord sau stroe o masina bmw io nu vreau la semnatura :D :D
|
vreau sa vad daca am pus bine la semnatura poza de aia am mai scris :D
|
cu ce am gresit imi spuneti pls ca nu se vede poza
|
Quote:
deci la treaba Upload Avatar from your machine: Upload Avatar from a URL: Enter the URL of the location containing the Avatar image, it will be copied to this site. Select Avatar from gallery: |
The avatar must be less than 80 pixels wide and 80 pixels high
asta imi scrie cand bag poza la uplod avatar from your machine acol tre sa bag nu |
da pai deschide AcdSee si modifica poza, da-i resize sa fie 80x80 sau aproximativ, oricare din marimi sa nu depaseasca 80 pixeli,
priceput :?: , ia vezi... |
Quote:
Iti dau un site, iei poza resp pe hdd, o incarci pe site-ul acesta si iti da un link in josul paginii dupa ce s-a incarcat. Ia ultimul link si incerci din nou cu [img]link respectiv[/img] site de uploadat poze>>>www.imageuploader.net vei vedea k merge Bafta |
sa vedem daca am reusit ceva sa speram :)
|
Alooooo unde-i restul :?: :!:
[img]link respectiv[/img] |
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning