![]() |
Re:
Quote:
O sa vi mai greu un pic... probabil de la ceva noi caluti :P :D |
265 CP - EVO 8 .. dar daca tot va merge bine ... vom avea masina cu ~240 care face EVO fara probleme ;)
Bishop - atunci daca vrei se dai cu Ducu ... imi trimesti detali pe [email protected] ... |
gigi presedinte!
307 1.6 16v 110 cai astept provocari :shock: :shock: :shock:
|
Re: gigi presedinte!
Quote:
Am Toyota Corolla 1.6 110 CAI !!!!!!!! CE zici? Daca da, imi dai un PM cu datele. |
Re:
Quote:
poti sa consideri ca l-am provocat |
Re:
Quote:
Daca ai fi dorit sa fi mai aproape de curse trebuia sa faci un memoriu scris catre mine sau Florian. Nici un membru MR nu si-a anuntat intentia de a participa pe Baneasa sau la indemanare. Au avut posibilitaatea facand acele memorii dar nu au vrut. Multumim ca ne-au scutit de o situatie neplacuta. |
LEGAL RACING
nu am primit pe net de la nimeni liste cu cursele care se doresc la liber. Inca le mai astept. Timpul va fi foarte scurt asa ca e bine sa pregatim totul dinainte. Accesul va fi limitat la 100 masini pe pista. |
Re:
Quote:
Dar nu cred ca are rost ... Masina ta mai rapida decit EVO 8 stock. Si a ta e tunata. |
Re:
Quote:
Nici macar nu a incercat sa participe. Depinde cine e ce a facut cum a activat in MR daca a jignit sau nu etc.. |
scuze pt. offtopic ... CeReS a fost si este un Prieten al INSOMNIA Racing Club ... shi omul sigur nu a jignit pe nimeni :!: :!: :!: ... nu e felul lui ... salutari CeReS ... :D ...
|
-Nu a jicnit pe nimeni si i-consider un tip de treaba.
-Ceres in momentul cand vei renunta la sigle si apartenenta poti participa nestingherit. In rest i-ti doresc Bafta. |
Sal
1 Attachment(s)
Am si eu un 328 i model 1996 modificat un pic, vreau sa dobor un 330 i :) cine se DA CU MINE??? :shock: :lol:
|
Re: Sal
Quote:
Daca vrei sa participi te rog sa trimiti un mesaj la [email protected] sau aici un pm pentru a te inregistra. |
Re:
Quote:
|
Re: Sal
Quote:
... hmmmmmm Moartea din Insomnia Racing Club ... e 330 ... o consider ca pe o provocare? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning