Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - 325 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/25509-e30-325-a.html)

naka66vio 24-10-06 00:10

Re: bmw 325

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 596609)
ma scuzati de calitatea pozelo dar leam facut in seara asta cu telefonul intrun petrom maine pe zii voi face altele.in unele poze se vad si serpisorii

masina mai are volan de m si eleron de m acum e cam imprafuita

naka66vio 24-10-06 00:12

2 Attachment(s)
in poze mai apare si un urs negru il 14 sik care este pe carburator dar in curand urmeaza un 2,5 24 valve.masina e stok tipla

il76 h t h 24-10-06 01:33

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 595437)
in primul rand e Alex-Rahova, daca nu vezi bine ..
1 momentan masina mea nu se ridica la asteptarile tale, mai e si diesel si nici nu pot s-o conduc fara permis;)
2 aici au aparut niste discutii pentru ca s-au aruncat niste laude nemeritate catre ursul tau fata ursii din bucuresti , aia 4 ursi consacrati din care am cerut un exemplu
eu ti-am spus sincer parerea mea , ca intr-o liniuta cu un 24 de valve nu apuci sa-i vezi decat numarul pe primii 50-100 de m

vrei caluti ? incearca alt soft , fa-ti rost de o axa cu came sport si vezi cum trage...
si parerea mea e sa va abtineti voi cand habar nu aveti ce face un 2.5 24 de valve pe caroserie de e 30 coupe , pe langa un simplu 2.5

bai pulica cand masina asta a mea avea 2,7 cu 2,5
tu habar nu aveai ce-i ala e30,eu am cerut doar niste sfaturi sa mai castig ceva cai la 2,5 asta pt ca celalalt tragea mai bine...asa ca pla mea daca te pricepi si ai cum sa ma ajuti multumesc daca nu,nu mai face afirmatii ca s-ar putea sa imi vezi tu nr dupa spate

il76 h t h 24-10-06 01:40

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 595437)
in primul rand e Alex-Rahova, daca nu vezi bine ..
1 momentan masina mea nu se ridica la asteptarile tale, mai e si diesel si nici nu pot s-o conduc fara permis;)
2 aici au aparut niste discutii pentru ca s-au aruncat niste laude nemeritate catre ursul tau fata ursii din bucuresti , aia 4 ursi consacrati din care am cerut un exemplu
eu ti-am spus sincer parerea mea , ca intr-o liniuta cu un 24 de valve nu apuci sa-i vezi decat numarul pe primii 50-100 de m

vrei caluti ? incearca alt soft , fa-ti rost de o axa cu came sport si vezi cum trage...
si parerea mea e sa va abtineti voi cand habar nu aveti ce face un 2.5 24 de valve pe caroserie de e 30 coupe , pe langa un simplu 2.5

a si scuza-ma ca nu am zis prahova in loc de rahova dar nu m-a interesat de unde si ce nume ai....asa ca pas....

DonJoker 24-10-06 02:03

Pune`ti 1.6 carburator sa traga mai bine ....ca vad ca atata laudati un 2.5 cu serpi de parca ar fi pita lu dumnezo.Imediat faci si 3.5 si tu esti MIEZU. Mai lasane cu vorbele alea ca imi vezi nr ....ca poate trebuie sa iti mai inbunatatesti mult masina ca se te poti alinia la start cu un e30 adevarat . Bafta in continuare si imburdati-ar dumnezo caii putere in motor printr`un simplu filtru sport.

il76 h t h 24-10-06 02:07

Quote:

Originally Posted by DonJoker (Post 596710)
Pune`ti 1.6 carburator sa traga mai bine ....ca vad ca atata laudati un 2.5 cu serpi de parca ar fi pita lu dumnezo.Imediat faci si 3.5 si tu esti MIEZU. Mai lasane cu vorbele alea ca imi vezi nr ....ca poate trebuie sa iti mai inbunatatesti mult masina ca se te poti alinia la start cu un e30 adevarat . Bafta in continuare si imburdati-ar dumnezo caii putere in motor printr`un simplu filtru sport.

deci poate tu nu intelegi ca eu doar vroiam niste caluti dar daca tot s-a ajuns aici asta este....miezu oi fi tu bai baiete insa posteaza daca poti sa ma ajuti daca nu abtine-te ca eu nu am chef de cearta sau alte chestii eu doar vroiam niste caluti dar cu voi nu se poate discuta stai calm ca daca eram vreun maniac imi puneam m3 sau altceva mai tare baii joker

syca09 24-10-06 02:23

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 596714)
deci poate tu nu intelegi ca eu doar vroiam niste caluti dar daca tot s-a ajuns aici asta este....miezu oi fi tu bai baiete insa posteaza daca poti sa ma ajuti daca nu abtine-te ca eu nu am chef de cearta sau alte chestii eu doar vroiam niste caluti dar cu voi nu se poate discuta stai calm ca daca eram vreun maniac imi puneam m3 sau altceva mai tare baii joker

Bai Joker sa auzit si la voi acolo la Cluj despre masini ma?...Nici macar nu ai dreptu sa vb.ca tu esti prezent doar pe forum atat ir rest nici nu stii ce se intampla...

Alex-Rahova 24-10-06 07:22

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 596691)
bai pulica cand masina asta a mea avea 2,7 cu 2,5
tu habar nu aveai ce-i ala e30,eu am cerut doar niste sfaturi sa mai castig ceva cai la 2,5 asta pt ca celalalt tragea mai bine...asa ca pla mea daca te pricepi si ai cum sa ma ajuti multumesc daca nu,nu mai face afirmatii ca s-ar putea sa imi vezi tu nr dupa spate

vezi ca deja devii nesimtit. si ca sa ti-o spun drept..cred ca masina ta avea 2.7 pe ea cand noi 2 nici nu eram nascuti.
controleaza-te ;)

naka66vio 24-10-06 09:29

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 596781)
vezi ca deja devii nesimtit. si ca sa ti-o spun drept..cred ca masina ta avea 2.7 pe ea cand noi 2 nici nu eram nascuti.
controleaza-te ;)

nesimtitii sunteti voi care creati raca pe acest topic omu nu vrea decat sfaturi atata adica sfaturi ca uite asa se pune un autoblocant un cip tiar da atata un ceva de facut la motor o axa gasesti nu stiu unde stc treburi dastea nu puneti 1,6 carburator si etc si alex rahova te rog eu abtinete stii treaba cu carnetul pe toate topicurile exista dobitoci ca voi care din orice fac o cearta va rog eu daca stiti ce sa spuneti aici bine daca nu terminati nu inter[retati altfel ca face 3,5 ca face draci etc a zis ca trage mai bine ca un 24 valve si credema trage mai bine ca 24 valve pe probate nu stie nici el de ce.intelegi?
o avea si cip moorul nu stie pt ca asa la luat de pe o masina grav avariata .si are dreptate omu acum 8 ani cand avea el 2, cu 2,5 serpi si masina exact cum e acum doar ca arata super voi nici 18 ani nu aveati si credema el nu tine masina de plimbare poate de nici nu arata super deci masina e folosita la capacitatea ei maxima decand este scoasa din garaj pana o baga nu plimbari de frumusete ca e 30urile adevarate.care e e30 adevarat la voi nfs?
intreabal pe nfs de ursu asta ca ia dat 3 masini.vam zis ceo avea ce no avea da are.asta tot .plus ca el asta intreaba aici de cai?
cip ,axe,autoblocant,diferential,etc etc daca stiti daca nu gata mai baietei care nici masina nu aveti sii vb de e 30.papa

66NFS 24-10-06 11:33

cata cearta pana la urma se da cineva sau doar vb ??????

il76 h t h 24-10-06 11:39

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 596781)
controleaza-te ;)

bai pustiule cordit!!ce nu ti-e clar tie?eu am intrebat ceva,daca nu stii raspunsu vezi-ti de treaba frate ca eu nu caut sa ma cert cu voi sau sa laud masina!!asa ca pla mea ramai tu cu parerile tale noi cu ale noastre si tot asa,mai vb...

il76 h t h 24-10-06 11:41

Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 596936)
cata cearta pana la urma se da cineva sau doar vb ??????

saluti fratioru?!mai este masina ta?sau ai vandut-o?!ma mai tii minte?ai habar pe unde gasesc si eu kitul de m3 in 2usi?si daca stii cum sa mai castig si eu ceva caluti?

66NFS 24-10-06 11:45

Quote:

Originally Posted by il76 h t h (Post 596944)
saluti fratioru?!mai este masina ta?sau ai vandut-o?!ma mai tii minte?ai habar pe unde gasesc si eu kitul de m3 in 2usi?si daca stii cum sa mai castig si eu ceva caluti?

salut nu imi pare rau nu stiu unde ai putea gasi asa ceva era una de italia prin BUC da nu stiu daca o vinde .
da am vandut masina

il76 h t h 24-10-06 11:51

Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 596949)
salut nu imi pare rau nu stiu unde ai putea gasi asa ceva era una de italia prin BUC da nu stiu daca o vinde .
da am vandut masina

aha merci hai ca io ies acu,mai vb oricum ai avut un super urs,cred ca cel mai frumos pe care l-am vaz!!acum mai ai ceva sau...?uremaza hai ca te-am salutat mai vb

DonJoker 24-10-06 12:00

hai ca deja o dam in diverse ... Bafta in continuare cu ursu ...spor la treaba si sper sa il faci in asa fel incat sa intorc capul dupa el pe strada.

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning