Re: bmw 325
Quote:
Originally Posted by Alex-Rahova
(Post 596781)
vezi ca deja devii nesimtit. si ca sa ti-o spun drept..cred ca masina ta avea 2.7 pe ea cand noi 2 nici nu eram nascuti.
controleaza-te ;)
|
nesimtitii sunteti voi care creati raca pe acest topic omu nu vrea decat sfaturi atata adica sfaturi ca uite asa se pune un autoblocant un cip tiar da atata un ceva de facut la motor o axa gasesti nu stiu unde stc treburi dastea nu puneti 1,6 carburator si etc si alex rahova te rog eu abtinete stii treaba cu carnetul pe toate topicurile exista dobitoci ca voi care din orice fac o cearta va rog eu daca stiti ce sa spuneti aici bine daca nu terminati nu inter[retati altfel ca face 3,5 ca face draci etc a zis ca trage mai bine ca un 24 valve si credema trage mai bine ca 24 valve pe probate nu stie nici el de ce.intelegi?
o avea si cip moorul nu stie pt ca asa la luat de pe o masina grav avariata .si are dreptate omu acum 8 ani cand avea el 2, cu 2,5 serpi si masina exact cum e acum doar ca arata super voi nici 18 ani nu aveati si credema el nu tine masina de plimbare poate de nici nu arata super deci masina e folosita la capacitatea ei maxima decand este scoasa din garaj pana o baga nu plimbari de frumusete ca e 30urile adevarate.care e e30 adevarat la voi nfs?
intreabal pe nfs de ursu asta ca ia dat 3 masini.vam zis ceo avea ce no avea da are.asta tot .plus ca el asta intreaba aici de cai?
cip ,axe,autoblocant,diferential,etc etc daca stiti daca nu gata mai baietei care nici masina nu aveti sii vb de e 30.papa
|