![]() |
Re: Seat Leon 400 Cp
mah tekno are etrieri brembo cu 4 pistoane ca pe Evo si Sti!
|
woahahahahhahahahaa....chiar crezi ca-s diferite sistemele de franare la Leon si Porsche GT3?? vorba ta...o sa ma interesez...poate am luat ce nu trebuie...
deci: masina are frane cu etrieri porsche....si fata si spate.... |
ba, "dumnezo"! 1. la mana, nu am stiut ca sistemul de franare de pe masina ta este de provenienta porsche
2. la mana, asta nu inseamna ca placutele nu pot fi la fel (ipoteric vobind) chiar daca etrierii in cauza au x-spe pistoane am o rugaminte, cand primesti placutele imi dai nr-ul "wva'? trebuie sa fie scris pe ambalaj. PS vroiam sa fac niste comparatii cu mai multe masini din grupul VAG de aia eram interesat. |
sistemul de franare e de Porsche sau Mov'it ?
|
tekno: am primit placutele..nu au decat cod textar....hai pe la mine sa le vezi..
Cali..nV6 - nu sunt MOVIT...sunt Porsche... cele de pe seatul vechi :)..sunt movit |
horica vin maine la tine cu tot integral pe la tine in mod sigur
|
Quote:
as veni da mi-or retinut astia permisu si mi tare greu sa ma deplasez :lol: si codu' textar e bun, dami-l ala te rog ;) |
error...am vrut sa iau codu de pe placute dar Paul le-a montat pe masina...si nu se vede ...fuck si sorry...
|
lol :lol: asta e :)
|
io zic ca maine sa rupem strazile linistite ale cartierului andrei muresan.....io sincer abia astept .....
|
2 Attachment(s)
am promis poze....
|
Vreau Plimbare!!!
|
plimbarea - 200 Euro
hahahahahahahahahahahahaha |
Quote:
Copii luati notite . De tine imi place Aoki ca faci lucruri frumoase....scumpe, dar frumoase ..... Asa da ! Spre deosebire de altii. E un Leon tunat cu gust , fara a fi "vulgar " . E mare chestie sa reuseasca cineva sa faca o masina tunata , fara a cadea intr-o parte sau alta ....in kitch sau in treaba de kakat . E foarte subtire linia .....da vad ca reusesti sa te mentii pe ea . De multa vreme . PS: Asta-i pentru chibitii aia care zic ca nu stiu decat sa critic . |
mersi mult de aprecieri...poate ca esti singurul ...sau mai bine as zice unul dintre putinii care inteleg de ce nu am scos inca Leonul nou pe strada...toata lumea ma intreaba...ce dureaza atata bei?? nu scoti odata bestia din garaj?? eu sincer nu ma grabesc si am rabdare sa fac o chestie faina....mersi inca odata de cuvintele bune
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:37. |
- Copyright 2026 4Tuning