Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   facem o chindie simbata spre duminica???? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/2550-facem-chindie-simbata-duminica.html)

B 68 VLD 16-11-04 14:06

Eryka, vii la noi la masa ca vin cu sticle de whiskey daca se hotaraste treaba! :)

Bai Cristi, sambata ma imbat de la 14:00 la 19:00 ma trezesc pe la vreo 21:00 vin mai beau cu voi, dupa care ma duceti la morga si masina o vindeti si va luati lanturi de aur. :lol: Bine asa ?! :lol:

Mr.Nice 16-11-04 14:08

PROPUNETI UN CLUB UNDE SA PETRECEM
EU VIN CU PRIMA PROPUNERE : TEMPLE!!!!!

PEACE
:peace:

Eryka 16-11-04 14:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 68 VLD\"
Eryka, vii la noi la masa ca vin cu sticle de whiskey daca se hotaraste treaba! :)

eu o sa stau intr-un colt si o sa beau singura! nu de alta... dar devin agresiva si daca ma supara vre'unu... :boxing: :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug

luca 16-11-04 14:14

Lasa ma ca tu nu mai bei si seara, tu o sa fii cel care face pozele, ca doar trebuie sa ne vada toata lumea cat de terminati am fost, vezi sa nu-ti tremure mana pe aparat ca vrem poze clare, cand o sa borasc pe Silviu. :lol: :lol: :lol:

EvLSant0S 16-11-04 14:28

decat sa va imbatati ca porcii , nu ar mai interesanta o lunga discutie ? cat de cat serioasa... normal alaturi de o bere 2 3 .. ?

Gabi 16-11-04 14:32

Porc esti tu :) Eu nu beau :lol:

DnI 16-11-04 14:34

`pare rau ca nu ajunge la bucuresti x-ray pentru ca vroiam sa-l cunosc, acum ca mi-am terminat si eu masinuta... rodaj momentan :D

luca 16-11-04 14:34

Ma noi de cate ori ne-am intalnit pana acum asta am facut, am discutat probleme si restu' acum am rezolvat ce avea si mai sunt niste lucruri pe care o sa le discutam la inceput, dar dupa aia porci e putin spus, nu stiu poate o sa ne simtim bine si nu o sa ne imbatam dar daca e plictisitor, praf ne facem.
Vlad aduci aparatu ca eu daca il aduc si ma imbat il pierd. :(
Ne vedem cu sticla la gura. :lol: :lol:

zetemte 16-11-04 14:37

vom incerca se venim si noi! Ne spuneti numai unde!

Carmen 16-11-04 15:25

Aici merge pe autoinvitatii sau... ? :mrhappy:

Eryka 16-11-04 15:28

merge si pe autoinvitatii.. dar oricum te invit eu :wink:

B 68 VLD 16-11-04 16:53

Quote:

Aici merge pe autoinvitatii sau...
Pai tinand cont ca ar fii 4tuning party, deci neorganizata de nimeni, eu zic ca nu-ti trebuie invitatie, nu ?!

Luca, alcoolic esti frate! :) Nu vrei cand intru in club sa vin cu un cas cu cd pe umar si sa cante Parazitii cu melodia \"bem\" ?! :lol: Aduc eu aparatu! Vrei sa facem poze impreuna ?! :flower: :lol:

Fratilor deci mergem undeva sau nu ?! Eu zic sa votam locul unde ne strangem! Sa vina careva cu idei pt ca momentan n-am! :D

NSL_Doru 16-11-04 17:10

Copilashii :P topicu asta are cel mai mare succes ... mai rau decat al cursei ... :P mai multi la beutura decat la cursa !!! Stati calmi ca probabil o sa ne propuna Florica ceva si facem ca el ... de cam el este gazda ... asa ca vedem atunci la cursa ce si cum nu mai cautati locatii :lol:

P.S. : Apropo toata lumea participa nu e nevoie de invitatii ca nu se dau oricum ... Eryca mi-a placut replica ta ... Carmen apreciaza sigur gestul :lol:

1100 S 16-11-04 18:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
PROPUNETI UN CLUB UNDE SA PETRECEM
EU VIN CU PRIMA PROPUNERE : TEMPLE!!!!!

PEACE
:peace:

ok...sambata pe mine ma gasitzi acolo!!

SEBASTIAN 16-11-04 18:35

LEGAL RACING

Din pacate nu va putem ajuta dar daca reusiti sa organizati ceva probabil vom veni si noi.
Domeniul nostru de acitivitate este- curse auto si mai avem mult de lucru pana vom fi multumiti de prestatia din acest domeniu.
Deocamdata ne rezervam in a face doar curse auto.

All times are GMT +2. The time now is 08:52.

- Copyright 2026 4Tuning