![]() |
Re: Tarani in trafic
Quote:
|
idioti care circula ziua-n amiaza mare cu faza lunga ati intalnit?:) sau sunt singurul?
|
Quote:
|
nesimtiti total.sau orbi,nu mi pot explica :|
|
cine stie!...
|
Quote:
|
Am vazut unu in intersectia cerculara de la semiluna care era parcat in mijloc acolo in intersectie si stateau cu familionu asteptau ceva. Am murit de ras
|
O proasta intr-un passat albasstru, numere de leasing: B124614
Mi-a iesit in fata pe bulevard de la sucursala centrala BCR. Eu eram pe prima banda, in stanga mea era alta masina, proasta a iesit fara sa incetineasca macar si a ocupat ambele benzi, am franat si m-am inghesuit pe contrasens s-o evit calcand linia dubla continua. Cand am oprit-o tot ea a sarit cu gura la mine... Care o vedeti in trafic si vreti sa va reparati masina pe Casco ei, cand greseste incaltati-o!:| |
Stiu ca are un frate pe aici pe forum: Sa ii spuneti la desteptul ala cu pisica alba "BAN" ca data viitoare al sa il iau din plin daca nu se asigura (la iesirea pe Traian de pe Matei Basarab), nu am sa il mai ocolesc. Iar cand nu te asiguri semnul cu care iti ceri scuze nu e degetul mijlociu falfaind afara din masina...
|
Pe domnu cu BAN era sa il "salut" si eu intr`o zi in sensul de la gara, nu a cedat trecerea, a iesit ca lele floare din sens.. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: