![]() |
Re: Propuneri
Quote:
jorj tzi le fac eu in photoshop :twisted: :twisted: |
Pai in photoshop am mai multe poze decat normale lol
|
24 Attachment(s)
astea sunt masinile voastre domnilor .. daca am uitat pe cineva , sau nu va convine poza(pozitia) va rog sa ma contactati ! ,.. daca nu se anunta nimeni , masinile v-or intra in poll pe saptamana viitoare !
SUCCEs P s : mai urmeaza cate-va masini (ex: pug turbojack , vw lui alexG, vw lui 27 flo .. etc..) hai baieti putin interes daca vreti sa iasa calumea .. schimbam pozele? masinile :D? |
Frumoase...nu uitati indiferent cine castiga...din punctul de vedere al fiecaruia din noi toate sunt castigatoare ;)
|
2 Attachment(s)
EDIT : masinile lui ALEXG :
altii ? |
3 Attachment(s)
[QUOTE=CJ-01-WOB;617962]astea sunt masinile voastre domnilor .....
P s : mai urmeaza cate-va masini (ex: pug turbojack , .....QUOTE] Pai daca tot urmez eu...atunci sa urmez .;) ps. si o cheama "Roshcutza".Pe ale voastre? |
unele sint impresionante :D ... poate mai schimba lumea pozele :))
|
sebi, poti sa imi schimbi poza... ?
cand esti connectat pe mess da-mi un buzz si iti dau eu poza.. :P tu ai ales poza in care si ziua era trista.... |
la mine e ok, poti sa lasi poza aia. Ar trebui mai multe poze sau doar 1?
Si cum vrei sa integrezi datele despre masini? Le prezinti pe fiecare in parte sau cum? |
pt ca unii din noi nu sunt extrem de activi pe forum si nu prea am multe poze cu masinile!
deci ramane 1 poza mai de doamne ajuta ! datele despre masini ... o sa fie link catre topikul car spec unde sunt prezentate jucariile ! fixius astept alta pozitie de la tine! |
nu stiu cum o sa mearga cu linkul ala. multi n-o sa se mai uite la link.
Eu zic sa le numerotezi si apoi prezentate pe scurt in primul post. Si eventual linkul la sfarsit. |
S-a notat !
DAR .. la unii useri nu prea am specificatiile deci ce e de facut:) cum spuneam .. minimul de efort trebuie si din partea userilor ! |
1 Attachment(s)
Quote:
poza noua a lui Fixius:arrow: @turbojack .. cred ca poza cu spatele e cea mai reusita/interesanta ;) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
EDIT : update !
subi lui dracu si mk2 lui Vnool |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning