Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese BMW de vanzare (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare.html)
-   -   DEZMEMBREZ BMW 318I E36 (https://forum.4tuning.ro/641-piese-bmw-vanzare/254010-dezmembrez-bmw-318i-e36.html)

superuser 25-05-11 08:18

Re: DEZMEMBREZ BMW 318I E36

up up up, de actualitate, s-au dat:

-motorul
-capota

superuser 29-05-11 10:08

up up up

PS: NU MA MAI PUNETI SA FAC POZE SI SA-MI PIERD TIMPUL DEGEABA DACA NU CUMPARATI!

Tel: 0753.260.840
Id: Lsecured

LIVIU 17 LIV 30-05-11 01:12

grila de deasupra casetofonului si mansonul de l schimbator dak nu e rupt pret te rog mersi

superuser 30-05-11 12:21

Quote:

Originally Posted by LIVIU 17 LIV (Post 4360427)
grila de deasupra casetofonului si mansonul de l schimbator dak nu e rupt pret te rog mersi

grila - 40 ron.
manson + nuca - 100 ron.

superuser 02-06-11 08:47

up up up

superuser 10-06-11 08:46

up up up

PS: NU MA MAI PUNETI SA FAC POZE SI SA-MI PIERD TIMPUL DEGEABA DACA NU CUMPARATI! PRETURILE SUNT ABSOLUT FIXE, NU MAI NEGOCIATI DECAT DACA LUATI PIESE IN VALOARE DE PESTE 400 RON!

S-au dat:
motorul
capota
grila fata + nari

Tel: 0753.260.840
Id: Lsecured

Daniel_Toa 10-06-11 08:52

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by superuser (Post 4387274)
up up up

PS: NU MA MAI PUNETI SA FAC POZE SI SA-MI PIERD TIMPUL DEGEABA DACA NU CUMPARATI!

Eu vreau o anumita piesa de la tine . Tu ii faci poza , mie nu mi place produsul respectiv , sunt obligat sa cumpar de la tine doar ca ai pierdut 10 secunde sa ii faci poza ?

Ma intereseaza si pe mine capacele din spate ( alea de plastic cu buzunare ) de la scaunele din fata . Am incercuit in poza de mai jos ce doresc .

superuser 10-06-11 10:04

Nu pierd 10 secunde, pierd 1 ora + benzina pana la depozit, trimit optional in tara, nu trimit express prin curier, de preferat dau piesele cu ridicare directa la mine, iar despre piese nu este vorba ca nu-i convine piesa cum arata pentru ca ' unii ' oameni sunt chiar nesimtiti in privinta asta, si te pun pe drumuri pentru nimic, ei nici macar nu au bani sa le cumpere asta e problema, comenteaza pe thread-uri doar sa-si faca posturi si atat, sunt patit si nu numai odata, eu fac poze orcarui om care este cu adevarat interesat sa cumpere si sunt si oameni de acest fel, eu nu vand chiciuri si nici piese ruginite sau stricate, pozele sunt postate, ce sa nu-ti convina, daca ai nevoie de piesa acea o cumperi, numai ca la noi in tara asta prea multe mofturi pentru saracia in care traim, in germania de regula platesti produsul inainte sa-l primesti si pozele sunt cele postate si atat, vrei sa cumperi bine nu iar bine, nu ca la noi atata munca de lamurire si dupa iti mai da si teapa ca nu-ti plateste transportu la primire. Gandeste-te de doua ori la ce ti-am scris eu mai sus si ai sa vezi ca am dreptate maxima!

Capacele se dau cu scaune cu tot!

JD_RFTR 10-06-11 11:38

perfecta dreptate, dar daca vrei sa vinzi nu sa le pastrezi trebuie sa alergi, nimeni nu te tine de miini sa faci poze la absolut tot ce ai ca sa nu alergi pe drumuri, IMHO si bafta!

superuser 15-06-11 20:53

up up up

ms99ass 15-06-11 21:52

sunt multi cei care se dau interesati, le pui poze, le pui pret ok, le trimiti coletul si ei ce fac? NU IL RIDICA! sunt patit. asa e romanu' nu ai cum sa-l educi! sunt cazuri si cazuri, nu are rost sa intru in detalii, cine se simte se cunoaste...

e un simplu comment, daca cineva e deranjat, se poate sterge:)

superuser 21-06-11 21:34

up up up

RIcKO 22-06-11 00:23

3 Attachment(s)
NU RECOMAND ...am luat o grila de la el ca fiind buna si in stare OK , a venit plina de rugina si indoita iremediabil , iar domnul superuser mi-a zis ca e vina mea ca eu am bara modificata si ca el nu trebuie sa imi asculte prostiile ....domnul superuser tin sa te informez ca am bara M originala noua nu rahaturi , iar tu te-ai injosit sa vinzi grila aia de rahat cu orice pret , trebuia sa zici ca nu e ok , eu am avut incredere in spusele tale si nici macar nu am incercat sa negociez pretul cu tine ..... in plus de asta la o nara sunt rupte prinderile ( care ziceai ca sunt ok )...pun si poze sa demonstrez spusele

superuser 22-06-11 17:20

Acuma ce sa spui si tu sa fi mai credibil, de ce nu spui ca ti-am trimis-o bucati, uite ce este ca sa nu induci degeaba lumea in eroare:

1. Eu ti-am trimis grila intreaga si nevatamata, nu este probelma mea daca cei de la curier au pus peste ea alte colete. Ce ar fi sa imi asum eu raspunderea pentru prostia soferilor de curier? As intra in faliment, daca nu erai sigur de transport puteai veni personal pentru ea si atunci nu erau discutii.
2. Ai spus ca nu se potriveste ca este mare distanta intre grila si bara, uite ce este, grila pe care ti-am trimis-o este de bmw e36 facelift si nicidecum bmw e36 M, nu contest deloc ca bara ta nu este originala, o fi, dar tu stiai de la inceput ca grila este facelift si trebuia sa sti daca se potriveste/alineaza cu bara sau nu, eu vand piese nu tunez masini.
3. Acum incerci sa spui lumii cat de neserios sunt si asa mai departe, nu ma intereseaza deloc sa sti, eu am fost domn cu tine, ti-am dat grila la un pret pun si ti-am trimis-o in perfecta stare, nu sunt eu de vina ca nu sti sa aliniezi piesele pe masina, si mai multe decat atat imi aduci injurii ca la usa cortului pe nedrept.

PS: Daca o sa continui sa acuzi lumea pe nedrept si mai ales sa aduci injurii nefondate vanzatorilor de piese auto nu o sa pierzi decat tu pentru ca la un moment dat o sa ajungi sa cumperi piesele din magazin la un pret de 2-3 ori mai mare pentru ca nu o sa-ti mai vanda nimeni nimic.

Iti doresc o zi corespunzatoare si iti urez succes, dar la felul cum pui tu problema ma indoiesc.
ROG UN MODERATOR SA STEARGA POSTURILE OFFTOPIC SI INUTILE, MULTUMESC!

RIcKO 22-06-11 19:47

Prin ¨grila M¨ ai zis totul ....nu are rost sa mai continui , nu am nici o pretentie materiala de la tine , doar trebuia sa recunosti ca ai vandut un rahat , atata tot

P.S ...de cand activez pe forumul asta , am vandut si am cumparat piese si alte bunuri mai multe decat ti-au trecut tie prin maini si nu au fost probleme niciodata si te asigur ca au fost cifre cu multe zerouri nu cat am dat pe rahatul ala de grila, asa ca te rog frumos sa iti masori cuvintele cand vorbesti despre mine si te asigur ca mai repede o sa imi vanda mie cineva piese decat o sa cumpere multi altii de la tine

All times are GMT +2. The time now is 18:41.

- Copyright 2026 4Tuning