![]() |
Re: Bmw 325i vs Vw Golf V Gti
ma referam la faptul k gti e mai rafinat, mai "pt domnisoare" dk pot sa zic asa. iar bmw e mai nervos in sensul k motorul e de forja maxima, ii place sa vada linia rosie. in bmw poti simti cu adevarat adrenalina. intelegeti acum ce am vrut sa zic prin "bmw e mai nervos"?
|
Inchide topicul te rog.....ca nu ma pot opri din ras.....auzi bmw-ul e de forja si gti-ul de domnisoare :lol: :lol: :lol: :lol: ......te risti sa te plimbe o 'domnisoara' cu un gti ??? :lol: :lol: :lol: :lol:
|
nu inteleg...in schimb inteleg faptul ca ai o gandire puerila
|
Quote:
Quote:
Quote:
325i e superior dinamic din orice punct de vedere. |
Stii cum e,trebuie sa mergi cu amandoua masinile ca sa poti compara.
@exit0905,esti chiar haios,degeaba vede linia rosie ca acolo deja scimbi prea tarziu.Iti mai spun o chestie,motorul de la GTI a fost de doua ori motorul anului. @Race,de ce spui cu atata siguranta ca 325i e superior dinamic?Ai fost cu un GTI? Mai e o problema,GTI are trenul de rulare setat sport pe cand Seria 3 nu vine cu asa ceva decat daca s-a comandat din fabrica sau a montat proprietarul suspensie sport.Insa GTI are si bare antiruliu mai groase decat Golf normal. Dar cel mai bine ar fi sa cautati voi timpi de circuit pt cele doua masini ca asa nu are rost.Cine nu a fost cu ambele masini nu are cum sa stie. |
Quote:
|
P.S.: 200 cai turbo si 1336 kile vs 192 cai si vreo 1400.da,bmw-ul are tractiune spate si stie sa faca anumite lucruri dar nu fuge mai tare,nu despre asta este vorba?
|
bine spus riptor!nu am fost decat cu un 320i (sunt constient ca e diferenta mare intre 320i si 325i) dar nu m-am surprins foarte tare,si mi s-a parut destul de liniara,iar dinamica masinii nu mi s-a parut extraordinara,si nici suspensia foarte tare.in schimb golful gti are alta zvacnire,un "acel ceva" care pe mine cel putin ma atrage mai mult decat e46-le.iar directia la gti este uimitoare,stabilitatea si supensia la fel.
P.S. riptor daca tot a fost facut topicul acesta,puteau sa includa si masina ta :D iar gti-ul si clio-ul rs ii mai taiau putin din nas bavarezului! |
"Acel ceva" este numai dragostea pt un anumit stil de masina. Difera de la om la om.
Dintre cele doua...pt mine nu prea conteaza cat de veche e masina...ci in ce stare e, si numarul de KM asa ca tin sa va dezamagesc da merg pe BMW. GTI este o gama superba (mai putin mk4 care il consider o carpa)....golf in general...e zvacneata, manevrabila...fiabila....nimic de zis....motorul ala este intradevar puternic si bine conceput dar ... pt mine bmw are "acel ceva". Repet...asta nu inseamna ca 325 este peste gti sau invers...doar parere personala. PS. Cautat timpi pe circuit....dar nu am reusit sa gasesc nimic...poate reuseste altcineva ca sunt curios. PS..2....cat despre "ii place sa vada linia rosie".... Este adevarat ca sunt foarte putine masini care trag mai bine daca treci peste linia rosie....dar BMW-ul nu este una din ele....si nici VW....LOOOL. Chiar asa multi sunt cei care au cultul ala de a tura mult si fara rost? |
@Nicknamed 13,deh,ce sa-i faci,la unii le place sa-si zboare pistoanele prin capota :D
Doar Honda se poate lauda cu motoare turate si care dau tot ce au mai bun peste 6000rpm,unde ale noastre se cam "gata" :D |
1. Linia rosie e facuta sa stii unde sa te opresti, de condus se conduce la turatia cea mai potrivita cu treapta de viteza, pe care o afli prin incercari. Cine n-a facut asa ceva s-a fript - prietenii stiu de ce ;)
2. GTI n-are 197 CP la roti, ci doar 140-150 CP, dupa cum aflam din dyno-test-ul cu un GTI postat chiar aici pe forum. Pierderea de putere in cutiile manuale de Golf e cam de 20%, si la majoritatea masinilor din clasa e apropiata. Nu avem o diagrama cu BMW 325i E46 dar diferenta nu poate fi foarte mare 3. Daca GTI e compacta de familie cu steroizi, 325i e sedan care se pretinde sportiv sau magar care se pretinde armasar de curse :D 4. GTI e usor tunabil, in timp ce montarea de turbo sau compresor la BMW e o operatiune dificila si cu un pret imens ~Nautilus |
Quote:
|
Quote:
parca tu ai audi a4,nu? 2,0 tfsi? uite asta era mai potrivit de comparat cu 325-u' |
nu...nu am un 2,0 tfsi!dar am ramas impresionat de mk5 gti dupa ce l-am condus!si de aceea si useru!
P.S am un respect deosebit pt clio sport! ;) |
mdea....am apucat si eu sa citesc posturile pe care le-ati pus dupa me si am observat ca v-am cam dat motiv de discutie sau de acuzari la adresa mea. si am mai observat ca voi avand o medie de peste 23-24 de ani ati uitat de sensul figurativ al cuvintelor si de semnificatia ghilimelelor ( " " ).era unul care zicea ca sunt PUERIL...tot ce e posibil de aceea nici nu o sa incerc sa ma iau cu voi pt k sunteti prea multi si pt ca eu am altele mai bune de facut si nici nu incerc sa ma afirm sau mai stiu eu ce. PACE VOUA TUTUROR! :peace: ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:13. |
- Copyright 2026 4Tuning