![]() |
Re:
Quote:
|
pot declara HAPPY END?? :lol:
|
Re:
Quote:
|
Eu sunt pacifist in general. Sa inteleg dupa avatar ca ai un Audi RS, sau...
By the way, am un unchi care este din Timisoara si locuieste in Karlsruhe.. E, hai ca ma culc. Poate ne-om mai \"auzi\" pe aici, si cu Eryka si cu altii... Numai bine! |
:evil_laug :eyebrow: :google:
|
somn usor :lol: eu mai stau cu iubi meu la barfa! :lol: :lol:
sa revenim la topic! singurelule.. ce-ai facut?? :lol: ne pov. si noua cum a decurs treaba?? |
Re:
Quote:
|
Quote:
da hahaha sa ne invitati voi pe noi. buna gluma. daca nu e vorba de bani mai greu cu invitatul de catre fete. tu nu ma cunosti pe mine ca sa stii daca ma suporti sau nu. ia urmatoarea situatie: te intalnesti cu unul care te face sa te simti extraordinar dar nu iti cumpara nimic ca n-are chef. Ce faci? Te superi pe el ca nu ti-a luat nimic? Fara suparare Eryka nu zic asta despre tine ca te stiu cat de cat dar eu nu consider c*rve femeile care fac sex cu multi barbati, nici macar cele care fac sex pe foloase materiale ci cele care refuza sa accepte sa devina intime cu un barbat fara foloase materiale. Din fericire insa majoritatea realizeaza ca banii sau florile sau ciocolata sau platitul la intalnire nu sunt totul si nu e nevoie neaparata de ele ca sa se apropie de un barbat. Si stiu ca nici tu nu ai gandirea batuta in cuie chiar daca ai scris ce ai scris in postul tau. Si ce daca eu am invitat-o? Si noi va facem un serviciu voua ca daca nu v-am invita ce ati face? Ati sta singurele in casa pana cand ati fi nevoite sa ne invitati voi pe noi. Eu intre barbati si femei cred ca ar trebui sa existe egalitate dar chiar si pt. mine nu prea e. Noi facem efortul sa va cunoastem, sa va apropiem de noi, noi ne luptam in cele din urma si pt. placerea voastra si mai aveti si pretentia sa platim pentru toate astea? Pentru ce? Ce faceti voi pentru noi? Ne faceti onoarea de a ne accepta? Cum e asta? Sunteti niste fiinte superioare barbatilor sau ce? Culmea e ca femeile isi doresc barbati mai puternici decat ele pe toate planurile. Nu ma astept sa fii de acord cu mine dar una e ceea ce ziceti voi sau scrieti pe un forum si alta e ceea ce se aplica in realitate crede-ma. |
se aplica in realitatea ta poate! Am si eu o intrebare! tu ce crezi cumva barbatu fatal ??? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
si topicul sentimente , etc. de ce mai intrii ? atat vreau sa stiu .. dece mai intri , ti-am zis , du-te frate la alta sectiune si lasa-ne in pace .... daca vrei sa mai vb m fa-o pe messenger nu aici , evlsant0s4ss |
Vaaaaleeeeeeu de capu meu!!De aseara pan` acu` da ce atzi postat!!!!!!
Hai sa va zic ce`am facut ieri:M`am imbracat asa mai...ca un om normal!!!Frumos aranjat....M`am dus la o florarie:1 bucata Orhidee(vaaaleuuu da muream eu,la cat de castok era) si 3 bucatzi trandafiri(Rosiii cu draci)!!!!Apoi la un magazin 1 bucata cutie de bombonele si o sticla de Merlot!!!....dupa care.....TAXI si GO GO GO la ea!!!!!Eram putin emotzionat..cand am ajuns la usa fetei....da mi`o trecut indata ce`am vazut`o....Mama ei a ramas...CASCATA,taicasau(nu prea se vedea bine,dar ii sticleau ochii)....EA.... :oops: :oops: :oops: da asa eram si eu!Am stat ce am stat la ea...dupa care am iesit la o mica plimbareal pe Copou...asa seara....am invitat`o la o pizza....sau altceva de genu...nu a vrut si si`a cerut scuze......ca nu a putut...am vorbilit mult cu ea.....tzine enorm de mult la mine(nu mi`a zis in ce fel,dar am dat`o cu var)!Sunt singurul baiat in care mai poate avea incredere si singurul in care crede cu adevarat(ce mai la deal la vale....inca din primele zile de cand am cunoscut`o am facut`o sa aiba incredere in mine)...si cred si eu in continuare ca am sanse la ea....nu acu`...nici nu ma grabesc....putin mai tarziu....o iau incetu cu incetu..pt ca stiu,simt ca se poate.....Asa cum spunea cineva intr`un post anterior...intr`o clipa de neatentzie e vulnerabila....asa este!E foarte vulnerabila,aseara am prins`o(eram in Parcu Copou la \"LEI\" si ne plimbam de bratz,si deodata s`a oprit...si exact cum a zis cineva la fel intr`un post anterior....am imbratzisat`o si dau sa o pup pe obraz...dar ops...am dat pe langa :D adik pe botik....nu a comentat,dar s`a inrosit,si mi`a tremes un sms asta noapte ca i`a placut :D,bine ca acu nu am sa fiu nesimtzit si asa am sa fac si data viitoare :D)...dar..timpu trece si le rezolva pe toate!!!!Pan` atunci....ziua in care va fi a mea...nuj cat va trece...dar va zic...daca`mi iau permisu` Martzi....e mea...ii place mult sa se plimbe(nu are preferinte,si chiar ii place FIatu meu,nu va temetzi,nu e materialista DELOC).....Numai bine..am sa mai scriu mai multe....dar acuma sunt mort de oboseala! |
Ma e bine ca macar unu are noroc in dragoste, eu nu o sa pun prea curand mana pe M5 mult visat asa ca deja mi-am pierdut orice speranta si imi iau un motor de viteza si poate ma vedeti la stiri, problema e ca o sa ii las singuri pe fratii mei din club in rest nu prea imi pasa.
Pentru mine nu aveti sfaturi? :cry: |
Re:
Quote:
|
Quote:
Ii iau suc flori benzina ce vreti voi. O accept si ca materialista. O s-o iubesc si o sa-i spun \"frumoasa mea\" tot timpul. Promit sa am grija de ea si daca prind pe cineva ca o supara ii rup capul. O sa fiu tandru cu ea uneori si dur cand trebuie, o sa ajungem impreuna pe culmile placerii. O s-o ascult cum toarce la relanti si cum urla de placere in timp ce traveresaza intersectii de-a latul. Silvia, orice ar fi, eu te iubesc si sper ca intr-o zi vei fi a mea si mi te vei darui. :cry: Zi-i celui care te are acum sa aiba grija de tine pt ca altfel are de a face cu mine. Dar intr-o zi vei fi a mea pentru ca stii si tu ca suntem facuti unul pentru altul. Viata insa e dura ce sa ii faci si din pacate nu putem fi impreuna sa zburdam cu rotile din spate pe banda din exterior in virajele patriei. Tu ramai inca departe in Japonia si ne despart mii de km, dar stii ca ma gandesc la tine in fiecare zi si ceea ce simt pt. tine nu se va schimba. Stiu ca intr-o zi vei veni la mine,voi deschide ochii si te voi vedea dintr-o data langa mine iar apoi vom merge impreuna sa unduim in derapaje pe drumuri virajate... :cry: |
Respect prietene, si eu am aceleasi sentimente pentru M5.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning