Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Sk!LLzZz DESIGN (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/25295-sk-llzzz-design.html)

sky_man 14-11-06 17:32

Re: Sk!LLzZz DESIGN

mijto primul desen si ultimu...pt astazi ai nota 10 :D :D

import_skillzzz 08-12-06 16:29

https://img299.imageshack.us/img299/2...conceptrj4.jpg

ultima creatie ceva cam stramba :D

Ace Axel 08-12-06 23:36

arata bine ... dar vezi k roata din spate arata k si cum ar vira si ea... iar unghiul de inclinare la roata fata tre sa fie invers ... si e un pic km umflat acoperisul

import_skillzzz 09-12-06 13:56

ms de obs - azi vine peugeot 207 undergroung concept (cel putin pozat pe foaie si luni la scanner)

AK-ZER 13-12-06 18:38

ai o problema shi cu ushile de la SUV..

import_skillzzz 18-12-06 08:08

ms de obs - pregatiti-va - cat de curand FORD SILVER CAT CONCEPT

import_skillzzz 22-12-06 17:53

ultimul meu concept - asa, de 13 ani cat am facut azi :D

https://img213.imageshack.us/img213/108/img0036wt4.jpg

import_skillzzz 22-12-06 18:05

urmatoarea masina va fi colorata doar in marker (no creion, creion colorat sau alte minuni), problema e ca NUSH CE MASHINA SA FAC - PLS IDEI (vreau sa realizez un xtreme tuning)

hasky 22-12-06 18:15

asta arata f bine pt varsta ta un lucru trebuie sa incerci sa dai mai multa plastitate linilor si sa le diferentiezi intre ele unele forme geometrice nu trebuie conturate ci se pot rezolva prin hasura si culoare o sa postez cateva desene de la niste concursuri ca sa incepem sa intelegem cum sta treaba.

import_skillzzz 22-12-06 18:27

5 Attachment(s)
si ceva mai vechi kre e ramas prin calculator (ps - sunt neterminate)

1-4. 4 tehnici diferite de a colora - nu ma incanta niciuna

5. asa arata o schitza e a mea

(shtiu ca mertanul si bmw sunt nashpa rau dar va faceti shi voi ca le uitati :D)

import_skillzzz 23-12-06 05:48

O sa plec si nu o sa mai am net asa ca A VERY MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR - MAY ALL THE WISHES COME TRUE AND TRUST ME - THIS YEAR WILL BE BETTER - si cu ocazia craciunului as vrea si yo sa ma inpac cu alkatraz pt ca nu ma cred mai bun ca el si nici nu am avut vreo intentie sa il enervez - sorry again si poate te mai gandeshti :-P

import_skillzzz 16-01-07 14:49

1 Attachment(s)
vad ca e la moda expresia "FRESH MEAT" - ma rog, some FRESH MEAT

un "bi em dabaliu"

cassyus 16-01-07 23:34

Bre sk!llzzz DESIGN......mai intai voi defini cuvantul design.....este o TITULATURA......pe care o atasezi numelui tau atunci cand termini o scoala cu denumirea de DESIGN....sau un colegiu....care din pacate la varsta ta...inca nici macar nu ai inceput-o,......DESIGN ....inseamna...INOVATIE,IDEI si poate cel mai important IMAGINATIE....da ,da ai citit bine IMAGINATIE.....ca daca nu ai nu te mai chemi......designer.....ai inteles.....bre import?......cea ce esti tu acum se cheama.....''dizainer'' in cel mai bun caz...apropo desi am terminat o scoala care se cheama design inca nu am avut ''tupeul''...sa atasez acest nume la cassyus......
....te-am ''tolerat'' un pic....la copiat..dar bmw-ul a fost picatura care a umplut paharul......cer administratorului acestei sectiuni sa stearga aceste desene (mai are de sters si la Freehand Design Usergroup).....pe care le consider o copie nereusita a originalelor......si iti mai zic ceva,este un sfat....nu COPIA....fa-ti un stil......propriu...ca lumea mai tarziu sa te identifice si sa nu iti zica ....''ba import da' tu faci copi nereusite dupa ale lu' cassyus''
....daca LKS este de acord,ca el am inteles ca se ''ocupa'' cu validarea abrevieri (sorry daca gresesc dar asa mi-a zis Ace :-P)....de ''Freehand Design Usergroup'' (dupa care tu esti asa disperat sa o primesti)....la numele tau aici pe forum...sa imi dea voie , ca eu sa-mi dau acordul cand acesta titulatura v-a ''trona'' .....sub numele tau.....si pana nu iti esti ''original'',sa fi sigur ca nu voi ''pupa'' acest nume......asa ca sfatul meu este ...LA MUNCA IMPORT, NU LA COPIAT!!...

import_skillzzz 17-01-07 17:13

Quote:

Originally Posted by cassyus (Post 701489)
Bre sk!llzzz DESIGN......mai intai voi defini cuvantul design.....este o TITULATURA......pe care o atasezi numelui tau atunci cand termini o scoala cu denumirea de DESIGN....sau un colegiu....care din pacate la varsta ta...inca nici macar nu ai inceput-o,......DESIGN ....inseamna...INOVATIE,IDEI si poate cel mai important IMAGINATIE....da ,da ai citit bine IMAGINATIE.....ca daca nu ai nu te mai chemi......designer.....ai inteles.....bre import?......cea ce esti tu acum se cheama.....''dizainer'' in cel mai bun caz...apropo desi am terminat o scoala care se cheama design inca nu am avut ''tupeul''...sa atasez acest nume la cassyus......
....te-am ''tolerat'' un pic....la copiat..dar bmw-ul a fost picatura care a umplut paharul......cer administratorului acestei sectiuni sa stearga aceste desene (mai are de sters si la Freehand Design Usergroup).....pe care le consider o copie nereusita a originalelor......si iti mai zic ceva,este un sfat....nu COPIA....fa-ti un stil......propriu...ca lumea mai tarziu sa te identifice si sa nu iti zica ....''ba import da' tu faci copi nereusite dupa ale lu' cassyus''
....daca LKS este de acord,ca el am inteles ca se ''ocupa'' cu validarea abrevieri (sorry daca gresesc dar asa mi-a zis Ace :-P)....de ''Freehand Design Usergroup'' (dupa care tu esti asa disperat sa o primesti)....la numele tau aici pe forum...sa imi dea voie , ca eu sa-mi dau acordul cand acesta titulatura v-a ''trona'' .....sub numele tau.....si pana nu iti esti ''original'',sa fi sigur ca nu voi ''pupa'' acest nume......asa ca sfatul meu este ...LA MUNCA IMPORT, NU LA COPIAT!!...

bine - atunci propun altceva - ROG ADMINUL SA-MI STEARGA TOT TOPICUL SI DE ACUM IN COLO O SA POSTEZ DOAR LA COMENTARII LUCRARI - SI VEDEM NOI DE LA CINE O SA MAI COPIEZ :d MAI COPIEZ - OK ??? RASP - DE LA NIMENI - O SA VEDETI :!:

LKS 18-01-07 13:09

Quote:

Originally Posted by cassyus (Post 701489)

stai calm ca nu va intra in freehand design usergroup cu desenu ala .... am zis si eu si ace axel sa prezinte un concep ...design propriu ...n`a inteles ..mai asteapta

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning