![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra F Sedan ( ZzZ )
Masina nu se mai vinde ( nush de ce am incercat sa o vand ca oricum nu o dadeam :oops: )
-Urmeaza sa montez noul interior recaro de "pele" -Senzori parcare spate -Suspensie sport Caut jante pe 15-16 (4x100) cu buzzzaa mare ... daca are cineva....PM . |
Montat CD original ( mullllt dorit ) delco cdr500
|
1 Attachment(s)
"OEM"
CAUT JANTE 4x100 ( 16' ) cu buzzza |
din ce in ce mai frumoasa!tine-o tot asa!
|
sal!Foarte frumoasa masina.Bv!Bafta in continuare!
Ps:cat ai dat pe grila badgeless si de unde?Astept pm .Mersi! |
Quote:
Quote:
|
REVINE LA VANZARE PRET 2800 EURO FIX .
|
|
de astazi este la mine....
|
Quote:
|
postezi degeaba!o sa-ti stearga si tie postul!vad ca se sterg posturile si nici nu se inchide thread-ul!:|
|
Quote:
Nu poţi să-ţi vezi de treaba ta , e thread-ul tău , maşina ta ? Lasă-ne să ne facem treaba , nu te mai adăuga în discuţie ! |
-pot pune volan de astra g?necesita adaptari?pot pune cu comenzi pe volan?
-pot pune scaune de astra g fara improvizatii? |
tre sa adaptezi sinele de la scaunele de astra f. la g sunt altfel prinderile pe podea. fara sudura nu reusesti
|
momentan nu ma bag la suduri,intai sa o inscriu,cand da caldura , ii dau tot interiorul jos si ii dau o insonorizare pe interior.
-am reusit sa fac scurgerile de la trapa ca erau infundate si mi-au facut lac in masina. -am facut faza lunga ca nu mergea,era de la un releu. -am pus antena ca nu era deloc... -lampa de lumina in portbagaj ca nu avea deloc. acum probleme: -imi palpaie tidºul... daca aprind pozitiile sta si el aprins,daca nu palpaie, -daca dau drumul la muzica/cdplayer- imi dispare data de pe tid,inainte aparea trac xx sau numele la radio acum dispare de tot. -cam uita ora ,ramane in urma... -m-ar cam tenta pe viitor o punte spate cu discuri..de pe ce model merge/ce este necesar schimbului? -vreau sa schimb toata iluminarea la bord pe leduri albe -muzica pe viitor. -volanul de astra g sa vadaca daca se potriveste.. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning