![]() |
Re: bmw e36
Quote:
|
1 Attachment(s)
Aha ... Acum m-am prins :D
P.S. Si pe mine m-ar tenta un GPL pe masina si nu vad nicio rushine in chestia asta... Atata timp cat masinile noi se fabrica si cu instalatie GPL unde e rushinea nu inteleg... Benzina inseamna accize pe care eu n-am de gand sa le mai platesc la stat. Nu e o rusione sa refuzi sa fii prost ! Un V8 si instalatie pe gaz ar fi ideal pt mine... |
amice eu nu stiu cu cine ai impresia ca vorbesti , eu unul inainte sa iau masina asta am luat in calcul mai multe chestii printre care si consumul , iar daca am luat-o inseamna ca ma descurc in asa fel incat sa nu o tin flamanda si sa pot sa dau cate ture vreau eu pe unde vreau eu , daca vroiam sa merg pe consum luam un corsa , polo etc
P.S vreau sa vad si eu aia 200 de cai pe gaz din 1,8 al tau eu nu ma cert dar nici nu imi comvine sa vina un oarecare sa imi spuna de cati bani bag eu benzina sau mai stiu eu ce , plus fabule de 200 de cai pe gaz (or fi , nu zic nu , dar nu in RO) si in orice caz nu pe 318i plus ca el vroia discuri auto-ventilate , sa fim seriosi |
Da' nici eu nu inteleg cu cine vorbesti... Cu mine sau cu alin sau cu cine ?
Rectific : vad ca te certi cu el nu cu mine... oK. cERTATI-VA |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
3 4 stikere alea dau intre 5 -10 cp;) |
Quote:
Daca aia dau 50hp la un 4 pistoane aspirat de 1.8L pai inseamna ca un 3.2 il duce fara cea mai mica problema in 400hp! Da'ne si noua un link! Sau cel putin mie ca eu sun cam paralel cu astea si cu discuri autoventilate! Numai bine! :paper: |
ce rai sunteti :D the rifle al tau din ce an e ? are vanos ? ms
|
sharkylete vezi ca asta e si pe gaz , cine stie face minuni gazul asta , trecem si noi azi maine pe gazoase sa scoatem zeci de cai , pe deasupra si consum de 5 la suta :D:D:D:D:...ca deh el rade de restu care au 12 la suta consum :D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
daca pe aspirat fara sa pui turbo sau compresor scoti 15 cp sa fi multumit tinere;) daca tot ai facut dyno testu dece nu pui o poza cu el si poate asa numai zicem nimic:D bafta dar revinoti! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:19. |
- Copyright 2026 4Tuning