![]() |
1 Attachment(s)
Ce faci mane, ai adormit ???? :?: :lol: :?: :lol: :?: :lol: :?:
|
Dupa parerea mea conflictul este terminat :!:
Castigator este HONDARUL ... se vede si la vot si se vad si pozele .... luca daca mai ai ceva de spus ... |
3 Attachment(s)
M-am cam suparat cand am vazut pozele cu motoare, deci la muzica te-am luat urmeaza la motoare. Ai pus 2 pun si eu 2.
Si una bonus Porsche. |
Bine asa luca ...
Pozele astia chiar imi plac .... :!: La motoare sunteti 1-1 :twisted: Sa vedem reactia lui Hondaru :twisted: |
Ati terminat? :D
Sunteti amandoi buni la capitolu' asta.Nu vreau sa fac discriminari.Mai bine asa. Respect u guys ! :peace: |
Mishto pozele
Vb lui MaF|OtU la motoare sunteti 1-1 da parca hondarul are o difersitate mai mare de poze Poate ma insel |
Haide Cristi punele si tu pozele alea k-lumea nu te mai juca cu deastea!!!
|
1 Attachment(s)
:arrow:
Golf Dahlback... 900 cp !!!!!! |
ai facut`o lata cu ultima poza hondare... :shock: :shock:
lateral/spate/interior ai ? |
3 Attachment(s)
Estem, estem... :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Si acum sa conduc si la motoare (conduc la sunet daca nu ai ceva de obiectat).
Deci deci declaram castigatorul intre noi, sa nu ne luam dupa lume ca tu esti mai cunoscut, dar poti sa pui ce poza vrei ca te fac. |
2 Attachment(s)
Auzi la el... Ce cardeala... :lol: :lol: :lol:
Alo, alo... Sefu' !!!!! Aici nu suntem la gradinitza sa ne luam dupa tot ce straluceste... Ca asa... Sunt multi copii pe aici... Uite, pun o poza si pentru ei... O Honda de vreo 1800 cp... :lol: :lol: :lol: Dar... Pentru a doua poza... Hai sa numaram cilindrii impreuna... Deci... 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16... EXACT !!!!!! MOTOR V16 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps: limiteaza-te la poze cu muzichie... :lol: Manele eventual !!!! |
4 Attachment(s)
Ma tuning nu inseamna ce ai pus tu acolo, aia deja ma sperie, tuning e ceva frumos si performante frumoase nu monstru ala ca asa iti pun un tractor si gata, daca nu poti tine pasu, nu mai pune.
Deci nu porcarii, ti-am pus si eu un motor care imi place doar sa vezi nu monstru din ala. |
4 Attachment(s)
Bine mey... Daca tu zici... :lol:
Uite ceva frumos... Astept parerea ta. :lol: |
4 Attachment(s)
Ok asa mai zic si eu. Asta e parerea mea, replica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:55. |
- Copyright 2026 4Tuning