![]() |
Re:
Quote:
|
Da, dupa aia m-am prins ca te-ai referit la RAU in sensul bun al cuvantului, incerc sa imi imaginez ce senzatii ai la volanul unei astfel de masini, cum o calci , te catapulteaza in scaun, mai ales daca e uscat pe jos :twisted:
|
imi pare rau ca nam mai apucat sa ne mai intalnim si cu restul baietilor din tm eu a trebuit sa pec din localitate...iar tel a ramas la prietena mea...in tm dupa aia ma vazut mesajele :twisted: oricum super baieti toti..sa ne vedem cu bine la vara la timisoar anumai bine la toata lumea.. :D
|
Si noua ne pare rau dar asta e situatia :( Abia astept vara sa vad cum merge rs4 :twisted: GSi-ul a ramas la Pischia :?:
|
gsi a ramas la prietena mea..acolo in centru la salon unde am fost cu voi.. :)
|
Atunci tre sa trec pe acolo sa fac ceva poze sa am si eu \"dovezi\" :twisted:
|
NU AVEAM CE SA SPUN LA TOPICUL ASTA DAR...FOCUS ALA...M-A DAT PE SPATE CU TOATE CUNOSTINTELE LUI!
CHIAR DE UNDE LE AI PE ASTEA?VREAU SI YO SA STIU TOT DESPRE UN MODEL! SA FAC COMPARATIII! :shock: :!: |
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
Fratimiu e discutabi aici cu FIABILITATEA ex. am avut astra gsi 2000cm3/26valve ,o sti f bine timp de un an am rupt-o pe genunchi,parca aveam dusmanie pe ea si a tinut motorul ala si acum merge ceas dupa ce au mai omorito si alti besmetici,care eu spre deosebire de ei o si intretineam bine (castrol rs 10x60,care il schimbam la 4000km ,revizii etc a fost foasrte mulktumit de motorul ala in comparatie cu OPELUL VECTRA TOT CU MOTOR 2000CM3 16 VALVE SFI care ijn 8 luni am avut numai probleme cu el.am schombat 2 chiuloase,3 alternatoare,2 electrovalve_2termostate,pompa de ulei,calculator,etc deci e discutabila treaba cu fiabilitatea alt exemplu daca stitzi CALIBRA ROSIE CU CAL LA NUMAR: are 2000cm3 8 valve +axa came seh cica+ce mai are pe la chiuloasa,cert este ca am facut intrecere cu el(eu cu vectra 16 valve si mi-a dat cam o masina) de fiabilitate are acest motor de vreo 2 ani ,in fiecare saptamina liniutze si uite ca e si preparat si totusi rezista si a batut multe 16 valve sfi-uri de ci parerea mea e ca un 8valve este mult mai fiabil,mai usor de intretzinut ca si costuri ,si consum mai mic,si etc sper sa nu fiu interpretat gresit asta a fost parerea mea DACA MA PUTETZI AJUTA AM CUMPARAT UN CADET GSI 1,8 8V CARE NU ARE BORD ELECTRONIC CAUT ELECTRICIAN CARE SA IMI MONTEZE UN BORD ELECTRONIK TOT DE KADET AM CELE 2 MUFE MARI ,PRICIPALE DACA STITZI PE CINEVA SI CAM CIT MO COSTA SA FAC SCHIMBAREA DE BORD, VA MUTUMESC CU RESPECT ALIAS GSI ID MESS cata_motorsport |
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning