![]() |
Re: E36 - Cabrio 1.8i
atunci hai sa iti dau bmw ... mai dai tuu diferenta :D:D:D, deageaba iei bmw daca e tot asa cu numere provizorii , nu te poti bucura de el:(
|
asta e pe bulgaria, si il las acolo :)
|
Un E46 318 i neinmatriculat , probabil chel la dotari nu face multi bani ! E plin netul de ele la 4000 e inscrise :D
Eu n'as face schimbul :shock: Inscrie masina pe bulgaria cu rezidenta si ai toate actele pe numele tau !! E in jur de 900 e toata afacerea . |
masina are ceva dotari, are geamuri fata electrice, climatronic, interior recaro, jante 17, ce imi place mie e ca arata bine masina...
|
Hardtopul nu il vinzi? :D
Daca dai masina, tine-l ala pt mine ;) |
Foarte misto masina !!!
Cum sa o dai tocmai acum cand s-au anuntat 2 luni de seceta :))) Bafta !!!!!!!!!!!!! |
Quote:
|
Quote:
:)) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
mai bine o bagi la bulgari si te bucuri de o masina superba
|
Quote:
|
Bah sunteti formidabili genu ala de om care isi face user sa isi prezinte masina si dupa 2 pagini isi vinde masina :lol:
|
Quote:
am pus doar o intrebare, esti 100% ca o dau? daca vrei raspunzi la intrebare daca nu, nu cred ca te deranjeaza pe tine ca ma deschis eu un nou thread in care imi prezint masina, si acum o dau! iar cu useru, nu mi-am facut user sa imi prezint masina, am user de mai de mult dar nu mai pot intra pe el, asta e user facut pana se rezolva problema! ms! |
Quote:
ontopic: nu da un cabrio pe un sedan de familie |
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning