![]() |
Re: bmw 328i
Quote:
asta sa o crezi u.sti vb aia: Ce este frumos si Lui Dumnezeu ii place:;) |
Quote:
hai sa-ti explic ceva... eu vreau (nu stiu daca vorbesc in numele tuturor propietarilor si fanilor de bmw) ca masina mea sa fie remarcata doar de cunoscatori si pasionati... nu de toti "ratatii" de 15-16 ani.... parca vad ca daca ii puneam si eu p langa kitu M si jantele keskin Kt1, niste flacari mari si galbene si niste neoane sub masina,....eram mult mai remarcat prin trafic....da eu nu mi-am dorit aces lucru...am vrut doar ca masina mea sa iasa ceva frumos..si intrun final conteaza sa imi placa mie asta ii problema la voi nu stiti sa apreciati ce ii frumos...doar vreti sa fiti "remarcati", fie prin bine, fie prin rau... si mai ceva....is convins ca habar nu ai ce inseamna cifrele de la mine din semnatura...da voi toti sunteti cunoscatori...(cand zic toti...stiti la care "grupa" ma refer) |
vezi ca mintea ta proceseaza cam greu datele, am zis eu ca masina trebuie sa fie incarcata ? am zis doar ca e plina lumea de kituri pentru E36
uite o masina cu un alt kit considerata de majoritatea userilor de pe forum ca fiind cea mai frumoasa masina https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/6684-my-coupe-biatch.html ti-a luat cam mult sa descoperi ce inseamna 2.5 24v 192cp |
hai s-o lasam balta...ca fiecare dintre noi interpreateaza altfel cea ce am spus..
mai comun ii kitu asta la noi in Ro decat cel de M |
fiecare isi face masina cum ii place pana la urma.Daca multora li se pare ca arata mai bine cu kit m decat altele aftermarket nu inseamna ca o si viseaza M sau ca vor sa creada lumea ca e M.D-aia sunt si foarte multe pentru ca e frumos kitu.
|
am si yo o intrebare care-mi mistuie capu`.....:de ce toate bmw-urile tre` sa arate a M?!?!?!
|
frate ca sa iasa ceva finutz ......e cel mai indincat ......sa fie tot kitu M original ..pt ca ara cel mai frumox ......si dc ai vedea kitu pe masina ati zik eu ca nu o sa-ti mai pui intrebarea asta .......dc vrei sa o umfi e treaba ta faci ce vrei e maisna ta ....lumea doar asi da cu pararea ......intelegi u ....fara suparare fara nimik .....
|
2 Attachment(s)
bara cum ai u pe fatza ......vad tot timpul pe ....cielo ..pe celica pe vectra ....pe civic ..........dar ati zik eu ca kit de M nu vezi pe cielo pe vectra si alte modele ...etc ......si ati zik eu ca alea de m sunt mult mai rare decat ala al tau de pe fatza old school....si macar dc era facut bine ....si nu o zik cu rautate frate ..nu o loa ca pe un sfat ca tot ce vreai faci ....dar gandeste ca lumea de la tine de pe topik nu degeaba au zis sa pui kit de M pt ca totusi daia sunt fanii ......hai bafta si gandestete bine ....
|
nu e vb de suparare ca nu avem de ce sa ne suparam...ca de aia punem poze cu masini ca sa discutam despre ele.....dar de ce sa ne cumparam un 328 si sa ne chinuim sa il facem sa arate a M....cand am putea sa ne cumparam direct un M...ca oricum cu banii investiti tot cam la pretul unui M am ajunge...si ar fi si mai original si mai putina bataie de cap...si pana la urma un M e un M....si un 328 e un 328.....sa nu le confundam!!!:oops:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Vorbesc de masini care asa au venit din fabrica ... nu de transplanturi ... Cu 8000 de euro eu zic ca faci 328i -ul ala sa ii dea clasa M3-ului la absolut tot ce se poate ... Si tot cu piese originale !!! Si daca vorbim de aspect exterior mai mult de 2000 nu ai pe ce sa dai ... si sa cumperi totul original , si chiar noi noutze ! Gandeste-te ce faci cu restul de 6000 ! Eu stiu cam ce ... m-as duce direct la DA-Motorsport ... P.S. : Si eu am tot un 328i ! |
daca vorbim despre E36..te contrazic...de ex: cu 10.000-12.000 de euro iti cumperi un M3 E36 beton si poti sa il mai si tunezi un pic in banii astia....dar un 328i oricat de ieftin l-ai lua cu restul de bani pana la 10.000 tot nu ai reusi sa-l aduci la nivelul M3-ului...parerea mea...un M3 ramane un M3
|
Quote:
Si cu 10.000 nu iti iei un M3 decat daca e praf ... Inmatriculat RO e pe la 15-17.000 Euro ... neinmatriculat si in stare f buna il iei de afara pe la 12-14.000 euro ... Un 328 inmatriculat te ajunge cam 8500-9000 de euro ... neinmatriculat cam 6000 euro. I-a fa o socoteala sa vezi catzi bani iti raman sa modifici 328 - ul ... :D |
in fine ,fiecare cu parerea lui....dar M3 E36 s-au ieftinit mult decand au mai aparut inca 2 modele in urma lui ,oricum iti zic ca la 10.000 iti iei un M3 destul de frumusel
|
Quote:
In Ro au fost 2 de vanzare , amandoua pe la 16-17.000 euro ... Inmatriculate . |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning