![]() |
Re: Bmw e36 pisica cu "Buton" !
2 Attachment(s)
Quote:
daca ma sponsorizai tu lunar cu 200 d euro sa bag benzina era ok !!! Iar vise nu erau,vopseaua o am si acum,jantele inca le am,tobele le aveam,si tot ce aveam nevoie pentru masina ...insa am renuntat la BMW !!!+ Ca mai am si alte motive foarte intemeiate care m-au facut sa renunt la Bmw !!! iar singurele Bmw uri din sufletul meu sunt cele 2 verzi !!! iar parerea mea este urmatoarea..."Ar trebuii sa nu va mai f.... grija de ce fac altii" faceti si voi si apoi vorbiti de VISE,GANDURI,POVESTI !!! EU CONSIDER CA AM FACUT DESTULE /AM INVESTIT DESTUI BANI/AM SUPORTAT DESTULE AMENZI/CERTURI CU PARINTII SI M-AM "SUSTRAS" DE LA MULTE ALTE PLACERI ALE VIETII PENTRU O MASINA !!! PUNCT (SA NU MAI VAD COMENTARII DE GENU -VISE,VORBE,CE S-A INTAMPLAT ?,DE CE AM RENUNTAT LA PROIECT ?)COMENTARILE NU ISI MAI AU ROSTUL DECIZIA DEJA A FOST LUATA ASA CA TRATATI ACEST TOPIC CA ATARE !!! VEDETA ESTE MASINA IN SINE(NU EX - PROPIETARUL) VA MULTUMESC PENTRU INTELEGERE !!!!!!!!!!!!!!!! |
Quote:
Mariane , ce rahat ti am mancat eu pe mess? la ce naiba te agiti? Oricum nu cred ca maniak a scris acel post in sens rautacios. Iar cine stie sau analizeaza bine problema , sa convins si singur de planurile care le aveai. PLus ca nimeni nu e atat de prost sa arunce niste bani pe geam , doar ca sa se laude ca face si drege [ ex : vopseaua cumparata , si ce mai aveai luat tu pe masina ]. Cred ca imi dai dreptate aici. Mult succes in continuare si sa ne auzim cu bine. |
Quote:
iar la masina asta chiar nu sunt in pierdere cu toate investitiile...ba chiar sunt in castig !! cu ce mi-a ramas si ce am vandut !!! |
ieri am reusit sa schimb o bucsa in 6 ore:))))) azi o pun pe a 2'a ......:peace:
|
Quote:
Da ce ai facut? ai demontat jumatate de masina?:))))) [ ma refer la cele 6 ore ] |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS : halal mecanic , in locul tau nu as mai apela la el nici sa stranga 2 suruburi la o masina [ a se citi INCOMPETENT ] |
Quote:
|
Mariane ai prea sarit de cur in sus ca probabil ti-a sunat rautacios ce am spus dar chiar nu am avut intentia sa fac valuri. Imi pare rau daca te-am jignit...sper ca nu te-ai suparat prea tare pe mine:)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
scuzati-ma de off...inseamna ca am o masina vedeta?:lol::lol::lol::lol::lol:....si eu cand aflam?:rolleyes2....bafta cu ea.te-am vazut o data la city mall,chiar ma uitam de ce nu e marian la volan.si un sfat asa:fa-i luminile alea si mai intarestei suspensia ca parea cam barca;).in rest spor la bani si ai grija de ea!
|
Quote:
|
nu am spus ca e barca la modul ca e inalta;).poate pentru tine asta inseamna.pentru mine barca=cu o masina care la denivelari face ca o barca...adica e suspensia moale.asa mi s-a parut.daca gresesc,scuze.si faruri ma refeream ca iti mergea decat unul.nici ale mele nu bat prea mult,probabil ca asa sunt astea fara lupa,nu stiu.spor la schimbat piese si ce iti mai doresti la ea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning