Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - AR 09 RNX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/251344-e36-09-rnx.html)

bogdan.t 08-04-11 18:17

Re: E36 - AR 09 RNX

eu sunt de parere ca genul asta de spoilere merg pe masini japoneze, si care au altfel de design, acum fiecare cu gusturile lui, nu e nimic de condamnat in treaba asta, tie trebuie sa iti placa si atat, dar cum au spus si restul la un bmw nu prea merge genul asta de tuning, mai mult merge un styling. bafta in continuare!

Andrey_RNX 02-05-11 18:30

5 Attachment(s)
poze dupa vopsit,o sa revin cu poze mai multe dupa ce o montez toata.urmeaza faruri noi,frana pe disc pe spate le am toate doar sa le montez

RIcKO 02-05-11 18:34

ori bara spate nu e prinsa calumea ori ai un luft de toata frumusetea(ultima poza) , daca tie iti place ..sa o folosesti sanatos , parerea mea nu vrei sa o auzi , bafta

Maniak22 02-05-11 18:40

Zici ca-i mașina lui batman :)) :)) ... In rest no comment. Totuși cine ti-a dat Ideea sa o modifici ASA ???????

Caius TM 02-05-11 19:32

am vrut sa scriu din prima pagina ca-i lipsesc jantele de M6 replici ...
dar ai avut grija sa pui cireasa :lol:
bafta multa si nu te lua dupa invidiosii astia...
abia astept sa o vad finalizata!

radu_bmwe36 02-05-11 22:51

unde ai facut capota aia? ca vreau si eu una:)))

Maniak22 02-05-11 22:56

Quote:

Originally Posted by radu_bmwe36 (Post 4298304)
unde ai facut capota aia? ca vreau si eu una:)))

La Arad fratelo.... ii stiu pe baieti lucreaza impecabil si daca vrei pot sa iti puna si un motan pe capota.... ca la ei e lege ce vrea clientul :D:D:D:D:D

da_joint 03-05-11 08:45

Invidiosilor!!! E foarte misto masina,tine-o tot asa cu modificarile si nu mai asculta ce zice lumea.
Parerea mea e ca ar trebui sa va inspirati cat mai multi din ce a facut baiatul asta,toti puneti repede pachet M.Cu cat mai putini cu atat mai bine ;)

Marian_nebunu 03-05-11 08:49

MASINA ESTE UN AVION !!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: CRED CA TE-AI INSPIRAT DIN STAR TREK :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

esti UNICAT !!!

motzu 03-05-11 09:16

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 4298890)
MASINA ESTE UN AVION !!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: CRED CA TE-AI INSPIRAT DIN STAR TREK :lol: :lol: :lol: :lol: !!!

esti UNICAT !!!

star trek zici??? asta e horor frate!
cum te-ai gandit ca pui asa body kit pe masina aia??????

Andrey_RNX 06-05-11 18:52

10 Attachment(s)
mnultumesc pentru pareri....mie imi place mult cum a iesit inca nu am terminat exteriorul urmeaza sa schimb oglinzile,si vreau sa colantez capota in fibra de carbon

bogdan.t 06-05-11 19:03

eu zic sa-i pui si un eleron daca tot vrei sa fie "race"

Andrey_RNX 06-05-11 19:08

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4297435)
Zici ca-i mașina lui batman :)) :)) ... In rest no comment. Totuși cine ti-a dat Ideea sa o modifici ASA ???????

nu mi-a dat nimeni nici o idee asa am vrut eu sa o modific si imi place mult cum a iesit.

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 4297639)
am vrut sa scriu din prima pagina ca-i lipsesc jantele de M6 replici ...
dar ai avut grija sa pui cireasa :lol:
bafta multa si nu te lua dupa invidiosii astia...
abia astept sa o vad finalizata!

ms .am pus poze cu ea finalizata in mare parte.mai sunt multe de facut la exterior si dupa urmeaza motorul si interiorul

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4298314)
La Arad fratelo.... ii stiu pe baieti lucreaza impecabil si daca vrei pot sa iti puna si un motan pe capota.... ca la ei e lege ce vrea clientul :D:D:D:D:D

nu e facuta la arad.este facuta la bucuresti la tnttuning

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4298883)
Invidiosilor!!! E foarte misto masina,tine-o tot asa cu modificarile si nu mai asculta ce zice lumea.
Parerea mea e ca ar trebui sa va inspirati cat mai multi din ce a facut baiatul asta,toti puneti repede pachet M.Cu cat mai putini cu atat mai bine ;)

ms mult

Quote:

Originally Posted by bogdan.t (Post 4307773)
eu zic sa-i pui si un eleron daca tot vrei sa fie "race"

da vreau sa ii pun un eleron dar inca nu l-am gasit,nu stiu ce eleron sa ii pun,tre sa ma hotarasc

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4298937)
star trek zici??? asta e horor frate!
cum te-ai gandit ca pui asa body kit pe masina aia??????

dupa pasrerea ta trebuia sa pun M Packet?

nu am vrut sa fie ca si toate....

motzu 06-05-11 19:23

Quote:

Originally Posted by Andrey_RNX (Post 4307804)
dupa pasrerea ta trebuia sa pun M Packet?

nu am vrut sa fie ca si toate....

nu neaparat m paket.....putea fi mult mai bine si altceva....dar kitu asta mie nu imi place....daca tie iti place aia e tot ce conteaza
BAFTA CU MASINA!

Andrey_RNX 06-05-11 19:24

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 4298883)

Sunt doar pareri chiar nu ascult de nimeni pe banii mei,si in plus am pus mulkta pasiune si pun in continuare pt masina asta asa ca eu imi continui drumul si sper ca la anul sa o vad finalizata si la interior si cu vreo 350 de calutzi sub capota asta este obiectivul meu si o sa il duc pana la capat

All times are GMT +2. The time now is 19:14.

- Copyright 2026 4Tuning