![]() |
Re: E36 - AR 09 RNX
eu sunt de parere ca genul asta de spoilere merg pe masini japoneze, si care au altfel de design, acum fiecare cu gusturile lui, nu e nimic de condamnat in treaba asta, tie trebuie sa iti placa si atat, dar cum au spus si restul la un bmw nu prea merge genul asta de tuning, mai mult merge un styling. bafta in continuare!
|
5 Attachment(s)
poze dupa vopsit,o sa revin cu poze mai multe dupa ce o montez toata.urmeaza faruri noi,frana pe disc pe spate le am toate doar sa le montez
|
ori bara spate nu e prinsa calumea ori ai un luft de toata frumusetea(ultima poza) , daca tie iti place ..sa o folosesti sanatos , parerea mea nu vrei sa o auzi , bafta
|
Zici ca-i mașina lui batman :)) :)) ... In rest no comment. Totuși cine ti-a dat Ideea sa o modifici ASA ???????
|
am vrut sa scriu din prima pagina ca-i lipsesc jantele de M6 replici ...
dar ai avut grija sa pui cireasa :lol: bafta multa si nu te lua dupa invidiosii astia... abia astept sa o vad finalizata! |
unde ai facut capota aia? ca vreau si eu una:)))
|
Quote:
|
Invidiosilor!!! E foarte misto masina,tine-o tot asa cu modificarile si nu mai asculta ce zice lumea.
Parerea mea e ca ar trebui sa va inspirati cat mai multi din ce a facut baiatul asta,toti puneti repede pachet M.Cu cat mai putini cu atat mai bine ;) |
MASINA ESTE UN AVION !!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: CRED CA TE-AI INSPIRAT DIN STAR TREK :lol: :lol: :lol: :lol: !!! esti UNICAT !!! |
Quote:
cum te-ai gandit ca pui asa body kit pe masina aia?????? |
10 Attachment(s)
mnultumesc pentru pareri....mie imi place mult cum a iesit inca nu am terminat exteriorul urmeaza sa schimb oglinzile,si vreau sa colantez capota in fibra de carbon
|
eu zic sa-i pui si un eleron daca tot vrei sa fie "race"
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
nu am vrut sa fie ca si toate.... |