![]() |
Re: Cumpar proiector E30 Ursulet modelul 1 <'87
Caut...................
|
:arrow::arrow::arrow:
|
Ma intereseaza doar un proiector, dar daca sunt la un pret convenabil le cumpar si pe amandoua.
Doar in stare buna, sa nu fie spart/e sau crapat/e. Nu am pretentia sa fie ca nou dar nici sa nu mai am ce face cu el. Doar modelul 1 ma intereseaza, prefacelift. Sa fie original/E de urs, Hella, din sticla. Preferabil ar fi sa fie cu tot cu suport. Poate fi galben. ___________________ Telefon: o764.7o1.oo5 YM: cipilica 79 sau p.m. ___________________ |
:arrow:
|
Cumpar proiector de urs (e30) primul model, <'87, prefacelift, modelul dreptunghiular. Ma intereseaza sa aibe oglinda buna si sa fie pentru partea dreapta. Poate fi crapat sau ciobit dar sa aibe oglinda buna si sa aibe suportul de prindere. Multumesc.
o764.7o1.oo5 |
Valabil :arrow:.................
|
Up................
|
Ma intereseaza doar un proiector, dar daca sunt la un pret convenabil le cumpar si pe amandoua.
Doar in stare buna, sa nu fie spart/e sau crapat/e. Nu am pretentia sa fie ca nou dar nici sa nu mai am ce face cu el. Doar modelul 1 ma intereseaza, prefacelift. Sa fie original/E de urs, Hella, din sticla. Preferabil ar fi sa fie cu tot cu suport. Poate fi galben. ___________________ Telefon: o764.7o1.oo5 YM: cipilica 79 sau p.m. ___________________ |
Se poate inchide !!!!!
Multumesc. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning