![]() |
Re: E30 - new in town
inca nu s`a rezolvat cu actele, fostul proprietar mai are cateva datorii pe la fisc, dar sunt intelegator momentan :)) sper sa fie si el om de cuvand, cum a promis, imi cer scuze, astazi am fost plecat din localitate, si n`am avut timp de nicio poza , dar maine sigur pun cateva cu cadavrul :))
|
2 Attachment(s)
mi`am facut timp sa mai postez si eu ... radiator 2.4td, vasc, bara rigidizare ....
|
2 Attachment(s)
;)....
|
schimba i finala aia ca zici ca e un burlan turtit.
|
vreau sa strang niste banuti si sa`i fac o evacuare cap coada de inox cu alta finala si intermediara :) pe evacuarea de pe masina zici ca au facut studentii practica :)))
|
masina intra la vanzare, cu durere in suflet , dar trecem la ceva mai nou :) , au fost investiti destui bani in masina, si tot mai trebuie pusa la punct, suspensia este sport, tinichigeria este facuta total anul trecut, masina vine cu jante de tabla, ce mai trebuie facut la ea :
1. grupul schimbat este prea scurt ( 4,2* ) 2. trebuie o punte cu discuri pe spate ( momentan are discuri ventilate si perforate pe fata ) 3. vopsitorie total despre masina ar fi multe de povestit, pentru detalii va rog folositi forumul. |
Frumos ursul . E pe drumul cel bun :D ! Multi km cu el .
PS : Stai undeva pe Cameliei ? A stat o perioada p'acolo fara aripile fata. |
Hai cu ursul sa il vedem gata.
Este pe numele tau pana la urma? |
Quote:
|
Quote:
|
pretul de achizitie 1100e, investitie 7-800e, pret vanzare 1100e, masina nu e ciuperca, chiar daca e nevopsita, si nu se vinde de foame.
|
masina s`a vandut, daca noul proprietar doreste poate continua povestea :) sper sa nu ajunga un cadavru...ca toti ursii ... si sper ca VECHIUL PROPRIETAR SA IA LEGATURA URGENT CU MINE.
|
Masina arata bine...parerea mea e sa scapi de eleronul acela:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning