![]() |
Nu pot sa inteleg cum dl orice discutie trebuie sa iasa o cearta dc puteti sa va abtineti sa va certati ... fiecare face ce poate si cum poate :) Noapte buna all
|
frate mie nu`mi vine a crede ce vad aici .. voi suntetzi mai nebuni k mine ... da ce pelea mea .. io am role sa mor io de nu`mi pun neoane p role sa va ***zi in gura mea :)
|
psycho daca faci rost de nishte sisteme audio :twisted: pt role si niste neoane imi dai si mie ok :wink: ? ca si yo sunt fanatic de role :lol:
|
total offtopic ..dar e mai bine dacat sa ne certam ..:l-am vazut pe un prin herastrau cu neoane albastre la role!!...deci ideea e luata deja baieti!!..inventati altceva :)
|
vand kit exterior \"4 in linie\" complet..... \"4 in linie\" S.A. este firma acreditata de R.A.R. pt pachetele de tuning pentru rolele Roxa,Moxa si Boxa..... ieftinache, sa imi cada a 3a roata dk va mint:D
|
haios topic, haioase idei :)
|
hai ca o dati in offtopic cu rolele voastre tunarite :D
aici e vorba de bicicleta lu DonHacker si nu numai... 8) |
Re:
Quote:
:peace: |
imi pun neoane.. luate de la magazin de \"tuning\" pe adidasi..
ce pm.. tre sa ma fac cunoscut cu ceva nu ? DonHacker un sg. argument plauzibil iti cer.. DE CE TI_AI PUS NEON PE BICICLETA ? atat... astept... |
Re:
Quote:
|
Noaptea zici ca esti in masina lu` Brian O`Connor ?
daca tu .. consideri o plimbare cu bicla :) oarecum egala cu o plimbare in .. nush amice, treaba , eu unu zic ca.. esti plictisit.. si .. ca.. te-ai cam apucat sa cauti atentie... succes cu \"tunatul\" BICICLETEI :roll: :lol: |
pui si Nos frate :?: :lol::lol::lol: ....... ce imaginatie avem unii :D
|
:weirdface asta e mai tare ca faza cu neonu. hahaha. m-am abtinut la treaba cu neonu, dar cand am vazut ca vrei sa-ti pui sistem audio pe toagla, nu m-am mai putut abtine. cum poti sa ai asa idei? sunt curios cand o sa ai masina ce idei de tuning o sa ai :lol:
daca chiar esti interesat, cunosc pe unul ce mondeaza siteme audio 2.1 ; 5.1 sau 8.1 (depinde de care vrei) pt toagle. |
ha ha ha
ce idei au unii ma... oricum..pentru varsta de 13ani....n-ai la ce sa te astepti...urca adrenalina cand vezi un film cu O`Conner...:) cand eram io mic(10ani)...impreuna cu varu'meu si cu frate'meu...am pus aparatori de praf, goarne, radio, volan, pedale frana/acceleratie/ambreiaj...la un CARUTZ....da...carut din ala de carat bidoane...sau ce stiu eu ce... si l-am legat la tzoagla...si ne plimbam prin sat...si ziceai ca vine un ferrari:) :))))))) |
Re: BICICLETA TUNATA !!!
misto bicicleta!.eu am o bicicleta mountain bike fabricata in brasov care nu are nimic de firma.Dar in schimb aproape toata e corcitura.am cumparato de la un baiat doar cu cadrul ghidonul si rotile in rest am investit eu in ea.Ieri mi-am pus si eu un neon albastru la ea dar special pt tuning.E din cauciu si il indoi cum vrei tu.poze veti vedea zilele urmatoare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:37. |
- Copyright 2026 4Tuning