![]() |
Re: ML vs X5 - offroad
e topicu omului..noi am vb cu el si prv si nu ne-a zis nik ca am zis si de alte masini... de preferat e sa sa vorbesti cu omu ca poate ce crede el nu e cel mai bine si datorita la astia ca noi care mai bagam si off topic se indreapta spre altceva poate mai bun pt ce vrea... ;)
|
Te-ai decis Bogdane?Fa un test drive si cu Grand Cherooke ;)
Cred ca merita incercat macar un test |
Quote:
Nu ma supar daca primesc sugesti dar apreciez daca aveti mai multe pareri referitoare la masinile specificate in titlu. |
Parerea mea? Range Rover ...Regele!Unicul!
|
Touareg cred ca are mult mai multe + decat ML si X5, si nu este asa scump...si chiar are calitati f bune offroad...Vezi evolutia in cursele din Africa;) unde ML/X5/Range Rover nici n`a calcat.
|
Daca stie cineva ce garda la sol au masinile din titlu si de ce nu si Touareg.
|
wtcvictim am gasit pentru :
ML Garda la sol (mm) 200 - 290 Touareg Garda la sol (mm) 215 - 300 X5 n`am gasit:| |
Quote:
La X5 nimeni ? Plin forumul de fani BMW si nu stie nimeni ? :sad: |
daca sunt fani ca ala care posta aiurea si auzise de BMW doar de la guma turbo...n`ai la ce sa te astepti:):)
|
Quote:
=))=))=)) |
Garda la sol (mm): aprox 200(standard); pana la 240 (cu suspensie pneumatica - optional) va spun eu sigur la X5...deci sa compari mai usor:
ML Garda la sol (mm) 200 - 290 Touareg Garda la sol (mm) 215 - 300 X5 200-240 |
Am o intrebare , sper sa nu fie offtopic, daca e sa aduc un ML (NON EU) din Germania cum e mai avantajos , dupa 1 ianuarie sau inainte ?
|
sincer din ce am auzit , ar fi bine sa te grabesti...
|
Quote:
ML ,non EU ? Adica noncatalizat? Acum il aducu degeaba ca nu-l poti inmatricula,iar de la anul vei plati o taxa de minim 6000 euro pt. prima inmatriculare in functie de capacitatea cilindrica.:( |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:35. |
- Copyright 2026 4Tuning