Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Accidente, tamponari, avarieri (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/24997-accidente-tamponari-avarieri.html)

Flow 04-11-06 01:47

Re: Accidente, tamponari, avarieri

Quote:

Originally Posted by alfa33 (Post 609552)
cand s-a intamplat asta ma?

de curand din pacate

Bigu 08-12-06 22:54

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: imi bag phula in viatza nenorocitelor care siau luat permisul pe o mooie si vacilor care se uita in oglinzi numai dimineatza! 3 zile, 286.2km, nou noutza....a fost. le doresc multa mooie celor care nu cunosc regulile de circulatie! mi-am dorit-o atat de mult si.... da vaca cu spatele ca are "autocar"...nu-i ajungea toata livada!

Syc@ 08-12-06 23:14

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 653491)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: imi bag phula in viatza nenorocitelor care siau luat permisul pe o mooie si vacilor care se uita in oglinzi numai dimineatza! 3 zile, 286.2km, nou noutza....a fost. le doresc multa mooie celor care nu cunosc regulile de circulatie! mi-am dorit-o atat de mult si.... da vaca cu spatele ca are "autocar"...nu-i ajungea toata livada!

Ce patzishi ma Bigule?

Bigu 09-12-06 02:04

mia lovit masina o mooiere, a dat cu spatelejuma de livada si s-a oprit in stalpu meu din stanga. concluzie, mio footut 2 usi

Flow 09-12-06 07:52

imi pare rau radule
Incearca daca potzi sa stai linistit ca pana la urma se resolva toate

BMW-M-Power 09-12-06 11:03

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 653682)
mia lovit masina o mooiere, a dat cu spatelejuma de livada si s-a oprit in stalpu meu din stanga. concluzie, mio footut 2 usi

Imi pare rau sa aud asta. :(. Din pacate sunt foarte multi cei care-si iau carnetul pe pile si alte alea. am vazut cu ochii mei in ziua in care am dat de carnet cum si-a luat una permisul si a incercat de 5 ori sa plece de pe loc cu frane mana trasa :lol: Si faza cea mai tare e ca nu stia cum sa lase frana de mana in jos. asa ca pt mine nu e o surpriza faptul ca din ce in ce mai multi platesc bani grei pt a-si lua permisul si nu fac o ora de conducere. de aia se intampla cate se intampla.

FreaK_Bv 09-12-06 11:04

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 653682)

si mie imi pare rau Bigule....tiam zis...daca ai nevoie de ceva sunama oricand la orice ora....:((:((

Bigu 09-12-06 21:30

merci de sprijin tuturor!

BMW-M-Power 12-12-06 09:25

se pare ca ghinionul ne urmareste pe toti :(

Bigu 12-12-06 09:37

si eu am zis la fel! pe emi la busit tot in parcare la 2 zile dupa a mea, dar tu ce ai patzit?

BMW-M-Power 12-12-06 12:11

pai uite tocmai ce ziceam mai sus ca se dau permise tututor idiotilor. mergeam pe 15 nov., am semnalizat sa fac stga pe agriselor si mi-a taiat un bou (care venea de pe a doua banda) calea. am franat si am derapat fix cu roata in bordura. strada era plina cu mazga, iar primaria bineinteles nu a dat cu nimic pe jos. avariilea nu sunt mari (pivot rupt, bascula si janta indoite, aripa putin atinsa si alte cateva chichite). dar idiotul ala a taiat-o si n-am apucat sa-i vad nr., iar fara martori "d-nii" gabori m-au amendat pt "neadaptarea vitezi la conditiile de drum" (deoarece am circulat cu viteza excesiva de 50 km/h), care se pedepseste cu 3 pcte-amenda (99 RON).

Yackone 12-12-06 15:21

naspa rau de tot:cry:

Bigu 12-12-06 20:50

nashpa bre! cand mai prinzi cate unu dasta ... numerele noastre sunt pe forum .. eu ma alatur cu placere sa rupem fatza cuiva ca M-AM SATURAT!!!

bob 12-12-06 21:26

si eu ma bag la dat omorul... prioritate cei cu masini mari in special autobuze (RAT)...

BMW-M-Power 13-12-06 15:31

daca ii vedeam nr stati linistiti ca nu scapa. a doua zi eram la el la usa sau avea pana la toate cauciucurile sau... mai stiu eu cateva metode :D.

All times are GMT +2. The time now is 11:08.

- Copyright 2026 4Tuning