![]() |
Re: ST VS.POLO GTI vs ibiza fr vs fabia rs
este si diesel este si benzina Ibiza FR. Aleg GTI cu mana pe inima, sambata merg la dealer`ul local sa semnez contractul pentru un Polo GTI, dupa ce am testat si ST am ajuns la concluzia ca este cu mult sub Polo mai ales la finisari, zgomotul acela lasat de trantitul usii mai ceva ca la o berlina din '70...antifonare sub Polo la Fiesta.
|
de acord cu tine The Mask!ai facut o alegere buna,FELICITARI!Polo e peste Ibiza la toate capitolele(mie cel putin finisajele nu imi plac deloc la Ibiza) mai ales ca e un GTI!
|
Maine sau cel tarziu luni merg sa semnez contractul, azi am fost sa clarific toate detaliile insa ce e naspa este ca dureaza intre 2-3 luni...Dar merita o sa fie 1st Polo GTI din Cta:D
|
Quote:
sa traiti bine! |
Quote:
|
recomandare
negociaza sa primesti in plus 3-5% echivalent in echipari/servicii de la dealer..au 20-30% banii lor, si pot oferii...nu merita sa fii cuminte, pt ca nici ei la randul lor nu te vor ierta, si macar sa obtii ceva in plus bafta la masina, si fara probleme... |
Quote:
si la cum am observat k trage ,asta de 180 cai , atunci ce rost are sa bagi clio sport, modelul nou 200 cai si imbunatatit la multe capitole, cu ibiza fr sau polo gti,masini cu care nu discuta (dpdv stock) ? |
pai ma refeream la modelul vechi,cum am eu
|
Quote:
|
O sa surprinda alegerea mea insa daca ar fii sa-mi cumpar vreuna din cele 3 as alege Fabia RS
|
E as alege fiesta parca TDI e cam stupid!
|
Quote:
|
Cai putere,"aia trage mai bine"...pana si masinile mai slabe decat hot-hatch-urile au ajuns dragstere ?!
Daca asta e singurul criteriu,Polo e cel mai bun,un upgrade turbo complet poate face multe.Insa e pierdere de timp si bani.Sasiul de Polo/Ibiza n-o sa se descurce cu putere prea mare.Pentru 1.8T puternice cei mai multi apeleaza la Golf/Leon/A3,din motive bine intemeiate. Daca e vorba de masini stock luate si pentru altceva decat drag,Fiesta e cea mai buna.Ibiza (FR si mai ales Cupra R) are niste preturi aberante,cred ca departamentul lor de marketing din Romania traieste in alta lume. Comparatia cu Clio 2 RS e chiar hilara. |
VW Polo GTI as alege .
Fan VW |
ia cautati Autoshow.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning