![]() |
Re: E36 - 316 Sedan HellRot
Quote:
Mi se pare mie, sau acuma e mai joasa masina? Multa bafta in continuare. |
tot mai faina masina pe zi ce trece :) Ar da mai bine stopurile de M in locu' la astea dar sunt ok si stopurile de acum. Inca n-ai pus arcurile sport nu?
|
Momentan are niste arcuri mai joase doar pe fata pentru ca cele originale nu puteau fi montate cu amortizoarele H&R.Cele de pe spate sunt stock.Urmeaza un set de arcuri sport si probabil o modificare la bara fata , sau chiar o bara de M. :-)
|
In afara de "racing" ce mai scrie pe buza jantelor?:lol:
|
2 Attachment(s)
PureSports Barracuda Racing Wheels
Cateva poze de astazi cu masina unui prieten. :) |
12 Attachment(s)
Cateva poze dupa un mic detailing.La interior se poate observa suportul OEM de casete.Cu toate ca nu il folosesc , imi place cum arata cu el acolo. :-)
Va urma un update la interior cat de curand. |
Frumos bafta in continuare ...ai inceput un proiect frumos sper sa il duci la bun sfarsit.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hellrot is da' shiiitttt!!!
parca merge bine un pic mai pe burta...bara M au cam toti, in schimb o buza gen asta racing dynamics ptr bara normala, nu prea... |
3 Attachment(s)
Multumesc!
Masina va fi low cat mai curand posibil si am o intrebare referitoare la chestia asta.Am in plan sa cumpar un set de arcuri sport.Pe fata am amortizoare H&R iar pe spate am amortizoare normale dar in stare buna.Daca voi pune arcuri sport gen -30 sau -40 voi avea probleme sa imi atinga rotile in aripi ? Jantele sunt 8j ET 38 iar gumele sunt 225 45 r17. Referitor la bara fata , am in plan o bara de M dar cum fondurile sunt o problema deocamdata m-as multumi si cu o prelungire de laguna sau espace(ceva mai lata). |
2 Attachment(s)
daca pui arcuri sport -40, sigur iti trebuie si amortizoare sport, altfel iti atinge, eu am la fel 60/40 cu amortizoare monroe reflex, iar pe spate acum 3 ani mi-a pus mecanicul amortizoare sachs de serie, in 6 luni au fost gata...cu jante de 10 j pe spate, acum am pus iar monroe pe spate si nu am treaba.
vezi ca merge mai bine prelungirea de la golf 3 ptr bara normala, nu gti...eu d'aia vreau sa imi iau, e 60 ron la dez.bafta le: sau chiar buza evo de la M, schimba total bara normala. |
Bai, deci tu lasa vrajeala, nu mai fi mangliu, si vino o data sa iei ala ca-mi sare din masina cand ii dau a doua japca :lol:
|
1 Attachment(s)
O sa te sun cand fac rost de ce ti-am promis :)
Pana una alta , proiectoare galbene+bumper lip :) Sa fac si sticla de la faza lunga galbena sau sa pun angel eyes ? Eu as opta pt galben la sticla pt ca s-ar potrivi cu proiectoarele. |
1 Attachment(s)
Frumoasa masina, bravo.
Lip'ul de pe ce masina e?:D ti-am facut si o poza cu faza lunga galbena sa vezi cum arata. |
4 Attachment(s)
Multumesc de poza.Arata bine.
Buza e de Laguna. :-) |
All times are GMT +2. The time now is 21:24. |
- Copyright 2025 4Tuning