![]() |
Re: va prezint pe fata mea!...
numai vbe ......bla bla si vbind de masinile din poza sunt marfa asa a facut si andrei wrc u acel opel astra ozn de se uita lumea ca la avioane dupa ea
|
ai putea sa imi vinzi mie spoilerul ala de pe fata, ca sant in cautare dupa unul de ff mult timp. :)
masina arata bestial. tineo tot asa. nu modifica nimic, eventual stickerul cum a zis tuning boy |
f frumoasa!s-o stapanesti sanatos!
|
e super masina
|
bai, blow-offu nu micsoreaza turbo lagu cum a scris cineva mai sus... mai degraba daca functioneaza bine BOV-u atunci nu-l mareste :P
daca vrei bov ia-ti unu reglabil la care o sa mesteresti ceva ca sa-l faci sa mearga cum trebuie... sa n-ai nici lag si sa n-ai nici compressor surge. eu daca as avea bani acu mi l-as lua pala de la hks.. da n-am :P P.S. tare de tot masina ;) |
am uitat: blow-offu descarca atunci cand simte schimbare de presiune pe furtunu de vacuum
|
Quote:
|
toba.... iti da f putini cai... tot cam ca filtru de aer, daca nu mai putin. mai degraba downpipe-u sau daca ai bani, toata evacuarea, dar ai grija la senzorii lamba ce catalizator iti pui sa nu-ti dea erori
|
Am si eu o intrebare:unde pot gasi body-kit de cupra k al tau sau cel de cupra 4???k nu gasesc pe nicaieri!:(
|
dupa cate stiu eu toba este de la supersprint,si cred ca daca nu-i dadea ceva "sprint"nu o puneau,eu sincer as vrea sa o inlocuiesc daca se geseste vre-un amator
|
Frumoasa masina....poate alte jante parerea mea!
|
Marfa.... Nu am cuvinte!!!.... Succes....
|
iar mai trebui niste praguri si totul ar fi ok
|
mareane te`am vazut prin tgv masina este frumoasa nu te mai lua dupa gurile oamenilor k jantele sunt urate k nu i s`ar potrivi aia.masina este foarte frumoasa si asa cum e si la cai putere eu zic k e destul de potrivita la 210 :Dam mers cu unu cam identic:Dsi eu zic k nu prea iti sta mai nimeni in fata:Pscoatei semnu cu seat din fata sta bine si asa:Pin rest numai bine si sa te aud prin tgv in spatele meu;):P;))
|
cel mai indicat este so lasi asa cum este nu are rost sa
te scarpini unde nu de maninca!!!!!! este superba asa bagai benzina si fa km citi mai multi sa te bucuri de ea bafta!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 16:45. |
- Copyright 2026 4Tuning