Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   va prezint pe fata mea!... (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/24807-prezint-mea.html)

yamahaer1cip 30-10-06 00:05

Re: va prezint pe fata mea!...

numai vbe ......bla bla si vbind de masinile din poza sunt marfa asa a facut si andrei wrc u acel opel astra ozn de se uita lumea ca la avioane dupa ea

civic_ex 01-11-06 19:42

ai putea sa imi vinzi mie spoilerul ala de pe fata, ca sant in cautare dupa unul de ff mult timp. :)

masina arata bestial. tineo tot asa. nu modifica nimic, eventual stickerul cum a zis tuning boy

AdriANNO 10-11-06 20:55

f frumoasa!s-o stapanesti sanatos!

only_4dan 18-11-06 12:45

e super masina

Djorkaeff 23-11-06 20:57

bai, blow-offu nu micsoreaza turbo lagu cum a scris cineva mai sus... mai degraba daca functioneaza bine BOV-u atunci nu-l mareste :P
daca vrei bov ia-ti unu reglabil la care o sa mesteresti ceva ca sa-l faci sa mearga cum trebuie... sa n-ai nici lag si sa n-ai nici compressor surge. eu daca as avea bani acu mi l-as lua pala de la hks.. da n-am :P

P.S. tare de tot masina ;)

Djorkaeff 23-11-06 21:04

am uitat: blow-offu descarca atunci cand simte schimbare de presiune pe furtunu de vacuum

grinelluu_TOG 24-11-06 00:05

Quote:

Originally Posted by marean_cpr (Post 578211)
eu ma gandeam la un kit de suspensii hidraulice...ca asha de modificat ar foarte multe...dar in primul rand vreau sa-i pun blow off-ul dar nu stiu foarte bine ce face mai exact si daca mai trebuie sa modific ceva...din cate am inteles scoate suieratul acela la schimbarea vitezei...poate si un flash...

da scoate suieratul ala.....dar nu trebuie sa ii faci nici o modificare,iar daca ii faci si un flash o sa se auda si mai tare pt ca ii creste presiunea in turbina...iar sfatul meu ar fi sa ii pui si un filtru sport K&N,si sa ii schimbi si toba ..iar in felul asta poti sa obtii performanta maxima din flash...

Djorkaeff 24-11-06 10:09

toba.... iti da f putini cai... tot cam ca filtru de aer, daca nu mai putin. mai degraba downpipe-u sau daca ai bani, toata evacuarea, dar ai grija la senzorii lamba ce catalizator iti pui sa nu-ti dea erori

Ciosmi 26-11-06 13:51

Am si eu o intrebare:unde pot gasi body-kit de cupra k al tau sau cel de cupra 4???k nu gasesc pe nicaieri!:(

marean_cpr 30-12-06 16:58

dupa cate stiu eu toba este de la supersprint,si cred ca daca nu-i dadea ceva "sprint"nu o puneau,eu sincer as vrea sa o inlocuiesc daca se geseste vre-un amator

Mihaitza_tdi 30-12-06 22:55

Frumoasa masina....poate alte jante parerea mea!

CocoT 28 03-01-07 15:40

Marfa.... Nu am cuvinte!!!.... Succes....

Dany_Seat 03-01-07 22:38

iar mai trebui niste praguri si totul ar fi ok

Patrulei 30-05-07 01:49

mareane te`am vazut prin tgv masina este frumoasa nu te mai lua dupa gurile oamenilor k jantele sunt urate k nu i s`ar potrivi aia.masina este foarte frumoasa si asa cum e si la cai putere eu zic k e destul de potrivita la 210 :Dam mers cu unu cam identic:Dsi eu zic k nu prea iti sta mai nimeni in fata:Pscoatei semnu cu seat din fata sta bine si asa:Pin rest numai bine si sa te aud prin tgv in spatele meu;):P;))

FIGHET 30-05-07 02:08

cel mai indicat este so lasi asa cum este nu are rost sa
te scarpini unde nu de maninca!!!!!! este superba asa bagai benzina si fa km citi mai multi sa te bucuri de ea
bafta!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 16:45.

- Copyright 2026 4Tuning