Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 318IS Slow Build (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/247127-e36-318is-slow-build.html)

DaNn.ZyX 17-03-11 17:35

re: E36 318IS Slow Build

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 4177578)
Frumos E36-le.Sa-l stapanesti sanatos.Asteptam pozici noi, poate chiar video dar nu in ultimul rand tuning de bun gust a la OEM style.:-)

Mersi...poze promit sa fac unele mai profi ,video nu prea am la ce pt ca are evacuarea stock,iar exteriorul trebuie pus la punct(polish,vopsit spoilerele fata+spate,jante),tuning sper sa iasa ceva de bun gust...pe viitor ma gandeam sa arate si a mea ceva de genul :D ... bani si sanatate sa fie..restul vin de la sine
Attachment 1922734 Attachment 1922735
Attachment 1922736

motzu 25-03-11 10:15

ba nimic nou????
un proiector niste jante nimic nimic?
ce faci aici o ti tot inchisa la pastrare?
iesi drecu afara cu ea ca a dat calduraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

jakal 25-03-11 13:27

proiectorul stg il am pe stoc......:)

eMH 25-03-11 15:01

Jakale, vezi ca lui o data cu proiectorul trebuie sa ii dai si o rola de banda izoliera. Sa se frece mos craciun in el de racord flexibil :))

Bineinteles aseara, pentru a doua oara la rand, la ~12 noaptea eu stateam sa ii lipesc lui ala ca sa nu mai traga aer fals. N-are nimic, probabil o sa imi dea el ceva. Acum s-au adunat 2 sticle de cola :D

RIcKO 25-03-11 21:19

panarama conectoru asta :D:D:D:D:D

DaNn.ZyX 25-03-11 23:16

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4198848)
ba nimic nou????
un proiector niste jante nimic nimic?
ce faci aici o ti tot inchisa la pastrare?
iesi drecu afara cu ea ca a dat calduraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

Aseara s-a intamplat primul cerc de cand e la mine,jante astept sa vina al 2-lea set,inchisa la pastrare nu o tin doar ca e cam greu pe criza asta si a dreq consuma mult cand o dau de-a latu':lol::lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 4199163)
proiectorul stg il am pe stoc......:)

stiu boss doar ca am ramas fara $ momentan,te-am sunat atunci a 2 a zi dar aveai tel inchis,si s-au dus bani,cand o sa ii am te contactez daca il mai ai :)

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4199334)
Jakale, vezi ca lui o data cu proiectorul trebuie sa ii dai si o rola de banda izoliera. Sa se frece mos craciun in el de racord flexibil :))

Bineinteles aseara, pentru a doua oara la rand, la ~12 noaptea eu stateam sa ii lipesc lui ala ca sa nu mai traga aer fals. N-are nimic, probabil o sa imi dea el ceva. Acum s-au adunat 2 sticle de cola :D

Ai...'ste chis in freza....zi ca nu ti-a placut tentativa aia de cerc,cand am dat-o pe Andreea cu capu' de geam :)):)):)):))

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4200229)
panarama conectoru asta :D:D:D:D:D

Ce sa-i faci coane,ne adaptam si noi,e frumos cand stai asa la ~12 noaptea pe Bulevard cu rola de banda izoliera cersita pe strada si aia si se uita toata lumea ca la circ :)):)):))

eMH 25-03-11 23:47

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4200447)
Ce sa-i faci coane,ne adaptam si noi,e frumos cand stai asa la ~12 noaptea pe Bulevard cu rola de banda izoliera cersita pe strada si aia si se uita toata lumea ca la circ :)):)):))

Macar spune tot. Stai la 12 noaptea pe bulevard, lipesti rahatul ala, ii dai o gogoasa, dupa care rahatul se dezlipeste la loc. Si tragi iar pe dreapta sa il lipesti :))

RIcKO 25-03-11 23:49

hahaa....ce faci mah ?????? pierzi piese pe drum , al draq bmw ai luat :D:D:D:D

DaNn.ZyX 26-03-11 00:09

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4200496)
Macar spune tot. Stai la 12 noaptea pe bulevard, lipesti rahatul ala, ii dai o gogoasa, dupa care rahatul se dezlipeste la loc. Si tragi iar pe dreapta sa il lipesti :))

De ce ma dai ma de gol...e frumos? cand ii dadeam gogosi iti placea al dreq :)):)):))

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4200503)
hahaa....ce faci mah ?????? pierzi piese pe drum , al draq bmw ai luat :D:D:D:D

Nu pierd vere nik pe drum ,furtunul ala e pacatos rau e rascopt,cum o dau putin de-a latu cum crapa:lol::lol::lol:

RIcKO 26-03-11 00:12

Quote:

Originally Posted by DaNn.ZyX (Post 4200523)
De ce ma dai ma de gol...e frumos? cand ii dadeam gogosi iti placea al dreq :)):)):))

Nu pierd vere nik pe drum ,furtunul ala e pacatos rau e rascopt,cum o dau putin de-a latu cum crapa:lol::lol::lol:

frati de suferinta suntem ......si mie motzu mi-a luat ceva ce in loc sa bucur de ea trebuie sa lucru la ea ..:))))))))))) s-a gandit el ca ma voi plictisii vara asta

motzu 26-03-11 00:33

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4200528)
frati de suferinta suntem ......si mie motzu mi-a luat ceva ce in loc sa bucur de ea trebuie sa lucru la ea ..:))))))))))) s-a gandit el ca ma voi plictisii vara asta

da ce ai crezut ca iti iau m3?:))))))
treci dracu si lucra sa vezi cum e sa lucri la un bmw:twisted:
vereeeeeee punei ala odata ca tot asa patesti cu banda:D

RIcKO 26-03-11 00:42

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4200554)

lasa-ma frate ca am lucrat la al tau destul .....au fost destule noptiile in care mai ca adormeam sub masina in zapada .....vezi ca tre sa imi viiii .....

coane zi ce piesa iti lipseste ca iti dau pe amea si asa sta la bloc bot in bot cu xsara :))))....aaaaaaaaaaaaa......stai mah ca tu esti la grupa mica si nu iti potriveste :D:D:D:D:D:D:D

DaNn.ZyX 26-03-11 10:07

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4200528)

S-a gandit ca ....Summer is HOT ! :lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by motzu (Post 4200554)

La cata banda i-am dat nu mai crapa ever:lol::lol::lol:

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4200567)
lasa-ma frate ca am lucrat la al tau destul .....au fost destule noptiile in care mai ca adormeam sub masina in zapada .....vezi ca tre sa imi viiii .....

coane zi ce piesa iti lipseste ca iti dau pe amea si asa sta la bloc bot in bot cu xsara :))))....aaaaaaaaaaaaa......stai mah ca tu esti la grupa mica si nu iti potriveste :D:D:D:D:D:D:D

Cand vi in tara il supui pe Motz la ce-i mai rau,mai rau ca in armata:lol::lol::lol:
Razi de mine a? grupa mica a? las' ca iti arat io tie :lol::lol::lol::lol:

RIcKO 06-04-11 00:10

ce mai faci mah ? ai mai bibilit ceva pe la masina ?

DaNn.ZyX 06-04-11 01:44

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4231033)
ce mai faci mah ? ai mai bibilit ceva pe la masina ?

Ma momentan mai nimic,i-am facut ITP ieri,am achizitionat un proiector care il aveam spart,dastea minore,si io amarat stau prost rau cu $
Mai pun si io 2-3 poze cu fratele mai mare E39 525 tds
:arrow:
Attachment 1951911 Attachment 1951912
Attachment 1951913 Attachment 1951914
Facelift WannaBe
:arrow:
Attachment 1951915

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning