![]() |
Re: Dacia 1300 CT-93-YUX
Nu ma lasa tata :D
Eventual poate ii pun bara originala nichelata, dar numai am tampoanele. |
2 Attachment(s)
Vreau week-endu asta sa fac o prelungire de consola cum e in poza doar ca nu vreau sa tai din bord ci vreau sa ma prelungesc din el. Dati-mi si voi idei cum sa incep, din ce material sa-l fac etc. Schimbatoru desigur o sa-l indoi mai mult in spate si o sa ramana mic cand fac consola inalta, si gaura la schimbator o s-o imbrac tot ca in poza.
Astept sfaturi, idei. Multumesc! |
Salut!
Ma ajuta si pe cineva cu o schema pentru un afisaj electronic care sa arate cati litri de benzina mai sunt in rezervor? Ca ma enerveaza ceasul din bord ca joaca odata cu benzina, vreau ceva sa-mi indice exact cati litri am rezervor chiar daca benzina fuge fata/spate. Astept, multumesc! |
8 Attachment(s)
.............................
|
Quote:
|
Urmeaza portbagaj clean, deschidere electrica.
|
Cand termin motoru la amea il iau pe Esmin si iti fac o vizita :).Spor la treaba.
|
Ii spui lu Esmin sa ma sune cu o zi inainte.
|
arata bine fara bari, pana la urma l.ai convins pe al tau tata sa nu le mai puneti, daca nu macar puneo pe aia originala ca bara de plastic arata ca nuca in perete;)
|
O s-o pun pe aia originala, vro o saptamana am mers fara bare dar le voi monta pe alea originale, din pacate nu l-am convins pe tatal meu sa circul fara bare.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am terminat si cu deschiderea electrica, urmeaza sa chituiesc capota portbagajului. Maine ii montez bara ei originala, am pus si un mic subwoofer(scuzati deranjul din portbagaj, tre sa schimb mocheta ca s-a ars de la sudura), subwooferul nu sunt multumit cum scoate, probabil cutia e de vina, nu face ecou cum trebuie, o sa incerc sa construiesc o alta cutie.
Maine o sa pun poze cu deschiderea electrica si cu bara montata. |
1 Attachment(s)
Am apucat sa fac doar o singura poza cu bara cromata pusa(din lipsa de timp).
|
4 Attachment(s)
....................................
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning