![]() |
lucian, si am tot d-asta si sunt mandru de ea, dar ce a facut el a facut mai mult de amorul artei - el a pus de toate, doar doar o castiga ceva, nu a facut ceva precis...uita-te numai la cutia aia..tiganie curata
e clar ca a facut ceva , ca are mai multa putere, dar nu are in nici uncaz nici macar jumate din ce ar putea el a adoptat o solutie lejera, le-a pus pe toate, fara grija prea mare, crescand performantele si pastrand o oarecare fiabilitate |
stiti emisiunea aia pe discovery . . . . constructii din fiare vechi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
nu e acelasi lucru, ca la el e ca la fonta, cu cat e mai batrana, cu atat e mai buna :lol:
el le-a pus gramada, le-a legat intre ele. doar o iesi ceva, si bineinteles ca a iesit...cat, cum si in ce fel nu conteaza, mult sau putin, a iesit |
Re:
Quote:
|
cred ca nu intelegi exact chestia asta: hibridul e Ok, e super, mai ales a ta, care e pe de-a-ntregul, a lui e o turbine, un intyercooler de frigider, 4 carburatoare de alfa, o axa , pistoane matisate cu sarma sau mai stiu eu ce naiba...etc
hai sa fim seriosi, una e sa fie toata, alta e sa fie o gramada de fiare adunate sub capota; nu contesta nimeni ca fuge, da fuge slab pt cate a pus el acolo |
Ma chiar distreaza cum isi dau unii cu opinia despre cum merge masina si nici macar nu au fost cu ea. Tipu a pus atatea pentru un simplu motiv: a pus turbina si aia implica automat: intercooler, carburatoare calumea ,capabile sa alimenteze cilindrii atunci cand baga turbina aer, radiator ulei, a incercat sa echilibreaze cat mai bine motorul (a echilibrat pistoanele).
P.S. tipu nu are obiceiul sa se dea mare cu ce are . Cine e din Timisoara o sa aiba ocazia sa-l vada destul de des prin oras. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:46. |
- Copyright 2026 4Tuning