Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dacia de 120 cp (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/2452-dacia-120-cp.html)

Bytzu 25-05-05 09:29

lucian, si am tot d-asta si sunt mandru de ea, dar ce a facut el a facut mai mult de amorul artei - el a pus de toate, doar doar o castiga ceva, nu a facut ceva precis...uita-te numai la cutia aia..tiganie curata

e clar ca a facut ceva , ca are mai multa putere, dar nu are in nici uncaz nici macar jumate din ce ar putea

el a adoptat o solutie lejera, le-a pus pe toate, fara grija prea mare, crescand performantele si pastrand o oarecare fiabilitate

Ford_V6 25-05-05 23:46

stiti emisiunea aia pe discovery . . . . constructii din fiare vechi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lucian 26-05-05 08:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ford_V6\"
stiti emisiunea aia pe discovery . . . . constructii din fiare vechi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uite cine vorbea de fier ... vechi ! :lol:

Bytzu 26-05-05 10:49

nu e acelasi lucru, ca la el e ca la fonta, cu cat e mai batrana, cu atat e mai buna :lol:

el le-a pus gramada, le-a legat intre ele. doar o iesi ceva, si bineinteles ca a iesit...cat, cum si in ce fel nu conteaza, mult sau putin, a iesit

Lucian 26-05-05 11:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
nu e acelasi lucru, ca la el e ca la fonta, cu cat e mai batrana, cu atat e mai buna :lol:

el le-a pus gramada, le-a legat intre ele. doar o iesi ceva, si bineinteles ca a iesit...cat, cum si in ce fel nu conteaza, mult sau putin, a iesit

Batrana = veche , nu ? Si cu fonta ... hmmm. Mai bine spuneai de vin ! ;) Una peste alta acum ma simt \"lezat\" cand cineva spune ceva de rau de daciile hibrid (caroseria de dacie si motorul de ... :twisted: ) :wink:

Bytzu 26-05-05 11:51

cred ca nu intelegi exact chestia asta: hibridul e Ok, e super, mai ales a ta, care e pe de-a-ntregul, a lui e o turbine, un intyercooler de frigider, 4 carburatoare de alfa, o axa , pistoane matisate cu sarma sau mai stiu eu ce naiba...etc

hai sa fim seriosi, una e sa fie toata, alta e sa fie o gramada de fiare adunate sub capota;
nu contesta nimeni ca fuge, da fuge slab pt cate a pus el acolo

muntean_dragos 27-05-05 22:59

Ma chiar distreaza cum isi dau unii cu opinia despre cum merge masina si nici macar nu au fost cu ea. Tipu a pus atatea pentru un simplu motiv: a pus turbina si aia implica automat: intercooler, carburatoare calumea ,capabile sa alimenteze cilindrii atunci cand baga turbina aer, radiator ulei, a incercat sa echilibreaze cat mai bine motorul (a echilibrat pistoanele).
P.S. tipu nu are obiceiul sa se dea mare cu ce are . Cine e din Timisoara o sa aiba ocazia sa-l vada destul de des prin oras.

Sc0OTeR 28-05-05 00:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"muntean_dragos\"
Cine e din Timisoara o sa aiba ocazia sa-l vada destul de des prin oras.

Pai tocmai asta e faza, sunt din Timisoara si nu am vazut masina decat odata acu vreo 6 luni [sa zic...] la Shell in Torontalului. Tocmai de aia va invit luni seara la ora 20 la terasa de langa stadion, poate mai schimbam si noi o vorba si vedem masina ce a facut atata valva :wink:

All times are GMT +2. The time now is 13:46.

- Copyright 2026 4Tuning